Heinner HFSC-V60LITGRWH, aragaz cu grill și rotisor

Aragazul din imagine este o altă variantă cu lățime de 50 cm oferită de acest brand – Heinner. Numele său este Heinner HFSC-V60LITGRWH și este o variantă cu alimentare completă pe gaz, dar și are și un cablu electric pentru aprinderea electrică. Arzătoarele se aprind mai ușor cu aprindere electrică integrată fiind similară cea prezentă la plitele incorporabile. Față de alte aragazuri, acesta are două dotări suplimentare care pot fi utile când gătiți anumite preparate la cuptor.

Designul acestui aragaz este destul de simplu și va fi pe placul multora, însă un un capac din sticlă ar fi arătat mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu sunt aragazuri incorporabile, ci numai standard cum este și cel din imagine. Alternativa incorporabilă sau, mai bine zis, alternativele incorporabile sunt cuptorul incorporabil și plita incorporabilă. Pentru acelea aveți nevoie de un mobilier special, pe când aragazul poate fi pus oriunde lângă mobilier și aveți acces ușor în jurul său. Bineînțeles, poziționarea sa depinde și de locația hotei.

Funcția timer este tot mai prezentă la noile aragazuri și este valabilă pentru cuptor, adică nu veți mai uita niciodată vreun preparat în cuptor. Alimentarea cu gaz se oprește dacă dintr-un motiv se stinge flacăra.

Păreri pro și contra

Cuptorul de 60 litri a acestui model este mai bine dotat: iluminare interioară (buton dedicat în partea dreaptă), rotisor și grill. Panoul de control mecanic arată bine și pictogramele ușurează utilizarea sa. Aprindere electrică este prezentă la fiecare arzător și este o pictogramă în stânga butoanelor, iar aprinderea se face doar prin apăsare și rotire. Acest aragaz este mult mai ieftin decât unul de la concurență, însă în același buget sunt și aragazuri mixte de la acest brand. Doar voi știți ce vi se potrivește în bucătărie și poate că nu vă place ideea de aparat pentru gătit complet electric.

Heinner HFSC-V60LITGRWH este un model care se adresează celor care vor o singură alimentare pentru plită și cuptor. Poate că sunteți obișnuiți să folosiți doar butelia cu gaz și nu aveți o tensiune atât de constantă pentru un cuptor electric.

Te-ar mai putea interesa