Heinner HFSC-V50LITWH, aragaz pe gaz alb

Aragazul alb din imagine Heinner HFSC-V50LITWH are un design clasic care este pe placul multor clienți. Este ceva mai accesibil decât un aragaz mixt dar diferența nu este foarte mare. Se adresează celor care vor să folosească doar gazul pentru a găti diverse preparate. Chiar și așa are alimentare electrică pentru că aragazul dispune de aprindere electrică integrată adică nu mai sunt necesare chibrituri, arzătoarele pot fi aprinse folosind o singură mână.

Este un aparat compact care nu ocupă foarte mult spațiu și poate înlocui fără probleme vechiul model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa cuptorului are un geam dublu detașabil pentru o izolare termică mai bună și curățare ușoară. Capacul plitei este unul metalic și se poate observa ușor din imaginea de prezentare, iar acesta este tot pe alb. Alimentare cu gaz se oprește atunci când se stinge flacăra pentru a evita un posibil accident sau scurgeri de gaz în locuință. Toate aparatele noi vin cu această dotare și se numește oprire automată gaz, însă poate avea o denumire diferită dacă discutăm de alte branduri.

Panoul de control este complet mecanic și nu-i lipsește timerul care ține de cuptor. Adică puteți seta durata programului și cuptorul se oprește singur după expirarea duratei setate. Vi se oferă și duze GPL pentru cei care vor să folosească pentru ca voi să puteți folosi și alternative (butelie cu gaz).

Păreri pro și contra

Acest aparat poate înlocui orice model mai vechi și designul este unul mai elegant. Aprinderea electrică integrată este tot mai populară  și inițial a fost prezentă doar la plitele incorporabile. Arzătoarele oferă un randament destul de bun, astfel că veți găti rapid orice pe ea. Aveți un sertar inferior pentru vase dacă vă gândiți să depozitați diverse și nu aveți unde să le mai puneți. Există funcția de iluminare cuptor care o puteți activa când vreți să supravegheați mai bine preparatul.

Heinner HFSC-V50LITWH ocupă puțin spațiu fiind un model cu lățime de 50 cm, dar sunt și aragazuri cu lățime mai mare. Cele mai multe aragazuri de peste 1000 de lei au lățime de 60 cm, astfel că plita este mai spațioasă și cuptorul mai încăpător.

Te-ar mai putea interesa