Heinner HFSC-V60LITGC-WH, aragaz mixt pe mai multe culori

Aragazul Heinner HFSC-V60LITGC-WH este doar unul din 3 variante oferite de acest brand și singura diferență o reprezintă culoarea (alb, inox și argintiu). La cel pe inox vedem un preț ușor piperat dar este de înțeles, plus că rată mai bine decât cel pe alb. Oferă specificații foarte bune pentru acest buget și nu sunt multe branduri care oferă astfel de soluții, de aceea sunt atât de mulți utilizatori interesați de acest aparat.

Voi decideți care aparat vi s-ar potrivi mai bine în bucătărie sau poate că nu sunteți o persoană foarte pretențioasă și optați pentru clasicul alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita a rămas pe gaz și este suficient de mare pentru vase și poate că nu veți folosi simultan arzătoarele. Are destul de multe butoane, deoarece nu are control digital și timerul este mecanic. Setările se fac doar prin rotirea butoanelor, adică se face destul de ușor. Programele cuptorului sunt evidențiate de niște pictograme și în manual sunt mai bine explicate. Alături sunt butoane pentru setare timerului și a temperaturii dorite pentru acel timp de preparat. Arzătoare se aprind ușor pentru că plita are aprindere electrică integrată, adică nu este un buton suplimentar pe care trebuie să-l apăsați, ci aprinderea se face prin apăsare și rotire (ca la plitele incorporabile).

Păreri pro și contra

Arată bine indiferent de preferință, iar capacul din sticlă chiar arată bine comparativ cu cel metalic de pe variante mai accesibile sau din generații precedente. Cuptorul coace excelent fiind unul electric cu ventilator integrat și panou de control oferă numeroase programe. Bineînțeles, că nu poate fi unul multifuncțional în acest preț, dar sunt de ajuns acele opțiuni și puteți găti orice. Sertarul inferior pentru vase îl consider destul de folositor și din păcate nu este dotare standard.

Heinner HFSC-V60LITGC-WH are un raport dotări/preț foarte bun și ar trebui luat în calcul, în special că sunt atât de multe păreri pozitive despre acesta. Nu merită să alegeți un aragaz complet pe gaz deoarece un cuptor electric bine dotat oferă rezultate mai bune și mai rapide.

Te-ar mai putea interesa