Heinner HFSC-V50LITGSL, aragaz argintiu cu aprindere electrică şi timer

Heinner HFSC-V50LITGSL e un aragaz cu alimentare pe gaz şi aprindere electrică. E un model clasic cu dotări de actualitate. Printre acestea se numără grătar, timer şi dotări de siguranţă.
Dacă aveţi o bucătărie mică atunci acest model o să fie numai bun întrucât are nişte dimensiuni de 50x50x85 axlxî cm.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual şi dotărilor. Pentru protecţia arzătoarelor aparatul are capac metalic.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are 6 butoane: primul e pentru cuptor, al doilea e timer-ul, iar patru sunt pentru arzătoare.
Tot din imagine se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie aşa încât să fie de o culoare mai deosebită faţă de restul aparatelor care sunt de obicei albe.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HFSC-V50LITGSL e unul cu o garanţie standard de 3 ani, lucru care e caracteristic producătorului Heinner. Dacă nu ştiaţi, producătorul e unul românesc. Ca în cazul altor modele şi la acesta se poate extinde garanţie la mai mult.
Cuptorul e unul normal cu iluminare, iar uşa sa e una cu geam dublu detaşabil.
Scriam mai sus că e vorba despre un aparat sigur. Producătorul menţionează că dispozitivul de siguranţă e valabil pentru plită şi cuptor. Este vorba despre oprirea automată a gazului atunci când se stinge flacăra accidental.
În partea inferioară a cuptorului există un sertar care poate fi utilizat pentru depozitarea anumitor articole de bucătărie.

Astfel de aparate sunt alegerea celora care nu sursă de gaz (butelie sau de la reţea) şi nu vor să suprasolicite instalaţia electrică. Un aragaz electric consumă mult curent comparativ cu cât suportă instalaţiile electrice ale românilor.
Pentru funcţionarea aprinderii electrice este necesară conectarea permanentă la o priză.

Te-ar mai putea interesa