Heinner HFSC-V60LITGC-SS, aragaz performant pe inox

Acest aragaz Heinner HFSC-V60LITGC-SS este unul dintre cele 3 variante disponibile, iar diferențele sunt la finisaje și preț. Cel de jos are cel mai mare preț deoarece are un design pe inox, care e preferat de mulți utilizatori. Specificațiile sunt aceleași indiferent de opțiunea finală și poate că vreți un design similar cu restul aparatelor din bucătărie. Nu este un aragaz clasic ci este unul modern cu alimentare mixtă, adică are un cuptor electric și o plită pe gaz.

Poate că nu este o variantă cu lățime de 60 cm, dar îl consider suficient de mare și se poate vedea și din imaginea de prezentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul are alimentare electrică și pentru sistemul de aprindere integrat. astfel că nu mai sunt necesare chibrituri. Panoul de control este unul mecanic, dar la alte modele timerul poate fi digital. Ambele tipuri sunt la fel de utile doar că timpul rămas se vede diferit.

Dotările aragazului influențează prețul său: capac din sticlă transparentă, supapă de siguranță (oprește alimentare la stingerea flăcării), duze GPL, sertar inferior pentru vase, iluminare cuptor, ventilator integrat la cuptor, grill Teppanyaki. Ar mai fi și programele sale care poate vă interesează: convecție, dezghețare, grill, rumenire etc.

Păreri pro și contra

Plita este echipată cu aprindere electrică integrată, adică cu o singură mână puteți porni arzătorul care vreți să-l folosiți. Cuptorul electric este unul multifuncțional și se datorează numeroaselor dotări, adică are mai multe programe de coacere și un ventilator care distribuie uniform aerul cald. Cuptorul prezintă clasă energetică A pentru ca voi să nu aveți un cost la energie prea mare, dar rezultatele acestuia sunt mult peste cele ale unuia pe gaz. De aceea, recomand astfel de aragazuri, dar mai sunt și variante puțin mai accesibile (cum ar fi varianta pe alb).

Heinner HFSC-V60LITGC-SS este un aparat electrocasnic mare care se poate instala ușor, însă e necesară o priză în apropiere și alimentare cu gaz. Hota ideală pentru acesta poate fi una incorporabilă de la același brand pentru a economisi bani. Alți producători oferă soluții mult mai scumpe și cu dotări similare.

Te-ar mai putea interesa