Heinner HFSC-V50LITBK, aragaz negru accesibil

Aragazul pe gaz din imagine este Heinner HFSC-V50LITBK și se adresează celor care nu vor un cuptor electric și nici un design clasic pe alb. Este un model destul de simplu care îl puteți alege pentru bucătăria voastră și se potrivește alături de alte aparate chiar și de la alte branduri, însă aspectul aparatului trebuie să fie același. Este dotat cu un timer de tip mecanic care are un buton dedicat pe panoul de control.

Din imaginea de prezentare se vede destul de bine că are o lățime ceva mai mică, dar pot spune că plita este suficient de spațioasă și cuptorul destul de încăpător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are 4 arzătoare standard care nu sunt atât de vizibile pentru că totul este negru, dar în partea de sus a panoului de control este prezentă o dungă care evidențiază mai bine anumite pictograme. Nu toate aragazurile au aprindere electrică și mai puțin integrată, adică aprindere a unui arzător se face dor prin apăsare și rotire, nu mai sunt necesare chibrituri. Puteți găti o mulțime de rețete cu acesta și se adresează celor care vor să schimbe vechiul aragaz cu unul mult mia arătos și eficient. Cu siguranță, nu are cele mai avansate dotări și tehnologii de pe piață, iar dacă vă doriți un aragaz cu adevărat performant, atunci aș recomanda unul mixt cu ventilator (distribuie uniform căldura).

Păreri pro și contra

Este un aparat care nu ocupă foarte mult spațiu, este echipat cu timer pentru cuptor, are o singură alimentare – gaz, cuptor iluminat (butonul se află în partea dreaptă), aprinderea electrică este integrată. Nu are un buton special și vedem simbolul pentru această dotare lângă butoane. Gazul se oprește automat la stingerea flăcării pentru a prevenii posibile accidente, iar modelele vechi nu aveau așa ceva.

Heinner HFSC-V50LITBK poate fi pus alături de mobilierul din bucătărie și cred că va atrage priviri, datorită culorii destul de rar întâlnite la acest aparat. Cele mai multe aragazuri sunt de culoare albă și cred că mulți dintre voi vă doriți ceva diferit.

Te-ar mai putea interesa