Heinner HFF-V188SF+, congelator argintiu cu control mecanic

Congelatoarele mari sunt și ele destul de populare deoarece oferă un raport volum/preț mai bun decât în cazul variantelor mici. Heinner HFF-V188SF+ este modelul din imagine și oferă un interior generos, adică are sertare generoase și sunt de dimensiuni variabile. Designul exterior al aparatului este foarte important dacă va fi pus în bucătărie și se potrivește perfect alături de un frigider argintiu cu o singură ușă.

Alimentele pot fi sortate puțin deoarece interiorul este compartimentat și unele compartimente sunt diferite de restul. E mai bine să aveți sertare de dimensiuni diferite și cel mai mic este cel din partea de sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa se deschide standard spre dreapta ca și în imaginea de sus, dar balamalele pot fi mutate de pe o parte pe alta. Nu dispune de tehnologii de ultimă generație, însă poate că nici nu vă interesează pentru că vă limitați la un anumit buget. Evident, dezghețarea aparatului este manuală cât timp nu are No Frost sau o tehnologie de răcire similară. SUnt și lăzi frigorifice dacă vă doriți un volum mai mare în același preț, doar că nu va fi pusă în bucătărie pentru că ocupă mult spațiu.

Păreri pro și contra

Oferă specificații foarte bune pentru acest buget – clasă energetică A+, volum net de 182 litri și capacitate de înghețare de 9 kg la 24 ore. Controlul temperaturii se poate face cu ajutorul termostatului mecanic aflat la interior și pe ușa sa sunt puse pictograme pentru ca voi să știți ce temperatură să alegeți pentru anumite alimente (puteți face o medie dacă aveți mai multe tipuri de alimente). Nu ocupă mult spațiu pentru că re o lățime de numai 45 cm, iar ușa este reversibilă pentru ca aparatul să poată fi pus oriunde și voi să aveți acces ușor la interiorul său.

Heinner HFF-V188SF+ vine în ajutorul celor care vor un aparat mare pentru congelarea alimentelor și poate că actualul congelator de la combină/frigider nu este de ajuns. Sunt multe congelatoare care pot fi folosite ca și un frigider. adică oferă posibilitatea să setați temperaturi mai ridicate.

Te-ar mai putea interesa