Heinner HFF-V188F+, congelator mare pe alb

Congelatorul din imagine are destul de multe compartimente, acestea fiind de dimensiuni variabile. Heinner HFF-V188F+ este un aparat care v-ar interesa deoarece oferă specificații foarte bune și congelare excelentă a diverselor alimente. Poate că se și vede din imaginea de prezentare, compartimentul de sus are tavă pentru gheață, adică congelează mai bine în partea de sus. Bineînțeles, veți introduce și alimente gata congelate iar sertarele mari vor fi de folos.

Are un preț atât de atractiv pentru că nu are tehnologie de răcire No Frost sau un panou de control ceva mai avansat. Nici nu aveți nevoie de ele pentru că vreți să faceți o alegere bună, adică preferați un model cât mai mare în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În general, aparatele frigorifice mici nu prezintă dotări speciale pentru că afectează prea mult prețul său. Aparatele accesibile se adresează tuturor sunt alegeri foarte bune, în special dacă au un consum mic de energie. Poate că clasa energetică nouă este numai F, însă anul trecut se poziționa destul de bine (A+). Pe an, acest model consumă în jur de 246 kWh, adică vedem o valoare destul de mică ținând cont că este cât două congelatoare (de la combine).

Dezghețarea este manuală ca la multe alte modele ieftine, adică trebuie să-l curățați din când în când.

Păreri pro și contra

Poate congela în 24 de ore o capacitate de 9 kg, iar această valoare diferă de la un model la altul. Cu siguranță un congelator cu un preț dublu, poate congela de două ori mai mult. Alte branduri nu oferă congelatoare de 182 litri în acest buget, iar compartimentele spațioase vor fi apreciate de cei mai mulți clienți. Sunt congelatoare care oferă două sertare de tip Big Box, însă cel de sus oferă doar unul. Poate că vă este de ajuns și restul sertarelor sunt la fel de utile.

Heinner HFF-V188F+ poate fi amplasat aproape oriunde deoarece are o lățime de 60 cm și adâncimea este puțin mai mică – 54 cm. Controlul temperaturii se face mecanic prin intermediul termostatului reglabil aflat la interior.

Te-ar mai putea interesa