Heinner HFF-V102SF+, congelator argintiu de dimensiuni reduse

Cele mai multe congelatoare sunt pe alb, dar sunt producători care oferă variante colorate. Heinner HFF-V102SF+ este un model care seamănă mult cu cel al unei combine frigorifice, adică are tot 3 sertare generoase și o capacitate similară. Poate că nu-l puteți pune sub blatul din bucătărie, dar poate fi pus fără nici o problemă lângă mobilier. Are un design modern pe argintiu și se potrivește cu restul aparatelor din bucătărie. Poate că nu mai vreți pe alb deoarece unele părți ale aparatelor se pot îngălbeni peste ani (plastic de calitate inferioară).

Puteți pune și deasupra lui obiecte nu foarte grele sau aparate care nu se încălzesc foarte tare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa se deschide standard spre dreapta, iar conform producătorului are ușa reversibilă. Poate că nu veți schimba balamalele pentru că și așa nu veți umbla foarte des la el, că doar nu-l veți pune chiar în colțul camerei. Noua clasă energetică este F și poate că nu este foarte grozavă, însă congelatoarele mici nu sunt atât de eficiente. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că are un consum anual de numai 213 kWh. Este un aparat apreciat și nu sunt multe păreri despre acesta pentru că a apărut recent și va fi disponibil o perioadă destul de îndelungată.

Păreri pro și contra

Un congelator cu volum de peste 100 litri oferă compartimente mari pentru c voi să puteți pune orice în el. Congelează fără probleme cantități mari de alimente, însă a nu se depăși cantitatea recomandată de producător – 7.5 kg la 24 ore. poate fi utilizat cu ușurință de oricine și mi-ar fi plăcut să vă un panou de control control, chiar și la interior unde poate fi accesat cu ușurință, însă pretențiile nu pot fi foarte mari că doar este accesibil. Dezghețarea manuală este standard la modelele mici și curățarea aparatului trebuie să fie periodică.

Heinner HFF-V102SF+ poate fi de folos chiar și pentru cei care au un frigider mic sau pur și simplu nu mai face față. Cu alte cuvinte, puteți să-l folosi doar o anumită perioadă și congelează foarte bine alimentele.

Te-ar mai putea interesa