Heinner HFF-N85E++, congelator cu trei sertare

Congelatorul Heinner HFF-N85E++ este o alegere foarte bună dacă vreți spațiu pentru alimente. Aceste aparate fac ceva mai mult zgomot decât restul doar că la acesta e o excepție. Dacă vreți volum pentru un buget modest, optați pentru o ladă frigorifică iar dacă vreți doar spațiu câștigat, atunci alegeți un congelator. Arată bine dar acest aparat l-aș pune undeva unde e ferit de căldură, umiditate ridicată și unde copii să nu poate ajungă la el (să nu lase ușa deschisă). Unele aparate similare au chiar sistem de blocare cu încuietoare ori chiar sistem de avertizare pentru ușă deschisă (control digital).

Nu e nici foarte scump dar nici foarte ieftin, în general, prețul e în funcție de volum și sistem de răcire (cu sau fără No Frost). Oricum, e un aparat care îl folosiți doar când actualul congelator nu mai face față adică nu mai e loc în el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatorul are volum de 85 litri, clasa energetică E și trei compartimente. Consumul pe an al aparatului prezentat este undeva la 164 kWh. Cele trei compartimente sunt destul de spațioase și se vede ușor din imaginea de prezentare. Poate congela maxim 4 kg de alimente în 24 de ore și e destul de mult pentru un aparat frigorific mic, însă nu se compară cu modele mari.

Pe partea de design are finisaj clasic pe alb, ușă reversibilă (dacă va fi pe colț, va fi foarte utilă această caracteristică), mâner vertical dar și altele. Nu are foarte multe caracteristici speciale, dar poate că nici nu căutați ceva special pe piață. Nivelul de zgomot e unul redus iar 40 dB reprezintă nivelul maxim.

Plusuri: capacitate de congelare satisfăcătoare, ocupă puțin spațiu, alimentele se mențin proaspete o perioadă mai lungă de timp, fiabilitatea etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HFF-N85E++ e un aparat electrocasnic destul de mare dar care vine în ajutorul celor care au frigidere sau combine mici sau care nu mai fac față. Designul e clasic și nu are prea mare importanță cum arată deoarece nu e genul de aparat care ar trebui să fie pus în bucătărie (mai degrabă, într-o cămară).