Heinner HFF-N85XE++, congelator mic argintiu

Congelatorul Heinner HFF-N85XE++ este o alegere foarte bună pentru cei care au un frigider sau o combină mică. Poate că spațiul de congelare actual nu este foarte generos, iar un congelator ca cel de jos ar fi ideal pentru momentele în care vreți să congelați mai mult. Un congelator consumă cam la fel cât o ladă frigorifică, dar spațiul ocupat e mai redus și volumul net nu e superior. Deci, la capitolul volum, lăzile frigorifice sunt net superioare (dacă discutăm de același preț și tehnologii similare). Există variante mari cu sistem de răcire modern – No Frost, dar prețul e mai piperat (de 2-3 ori mai mare, în funcție de brand).

Alternativele sunt variantele de la alte branduri, cu capacitate de depozitare mai mare ori mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa energetică este E (A++) care e prezentă la modelele actuale și la altele poate fi doar F. Volumul net este de 81 litri și este divizat în compartimente. Pe an, acest aparat consumă cam 164 kWh și la 24 de ore, vedem o valoarea insesizabilă. La interior acesta e împărțit pe compartimente și nu are coșuri sau rafturi. Capacitatea de congelare e de 10 kg la 24 de ore, care e mult peste un congelator incorporat. Ca și la consumul de energie, trebuie să ținem cont și de volum. Adică cel de sus nu poate fi la fel de performant ca unul compact sau foarte mare.

Pe partea de design, acest congelator are: finisaj pe culoarea albă, ușă cu deschidere spre dreapta, ușă reversibilă, mâner vertical și termostat reglabil. Panoul oferă un control mecanic și se poate alege temperatura dar și programele de spălare. Nu oferă multe caracteristici speciale ori accesorii, iar alături veți găsi și o tavă pentru gheață. Autonomia de lucru nu e foarte mare dar mi se pare satisfăcătoare.

Plusuri: are un consum redus de energie, nivel de zgomot redus, capacitate de congelare bună și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HFF-N85XE++ este un aparat frigorific nou dar care nu face parte din segmentul de vârf. Un congelator foarte performant e scump, iar designul e pe măsură tehnologiilor oferite și a prețului. Poate un model argintiu/inox ar arăta mai bine dar depinde și unde îl veți pune. Dacă aveți spațiu de depozitare, optați pentru o ladă frigorifică iar alimentele pot fi luate mai ușor deoarece totul e mai vizibil.

Te-ar mai putea interesa