Heinner HFF-H270NFDXE++, congelator elegant și înalt

Heinner HFF-H270NFDXE++ oferă mult mai multe sertare decât restul congelatoarelor deoarece este ceva mai înalt și sunt mai încăpătoare. Nu prea vedem astfel de congelatoare la un preț atât de atractiv deoarece vorbim de o concurență de la producători mai populari (cum ar fi Samsung RZ32A748522/EO). De multe ori, brandul influențează destul de mult prețul, însă vedem o fiabilitate mult mai ridicată. Cu siguranță, congelatorul prezentat va fi pe placul multor dintre voi pentru că oferă exact ce vă doriți într-o carcasă destul de compactă.

Culoarea joacă un rol important când aparatul va fi pus în bucătărie și un aparat frigorific pe antracit costă ceva mai mult decât unul alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu se incorporează ca anumite variante și ar fi fost prea scump ca să vi-l permiteți, în special la un așa volum. Vorbim de o capacitate totală netă de 262 litri și acesta este împărțită pe sertare, iar în partea de sus are rafturi. Astfel puteți pune alimentele cu ușurință oriunde și le puteți găsi foarte ușor. Controlul temperaturii se poate face simplu cu ajutorul controlului digital de pe ușă și nu mai trebuie să deschideți ușa. Vorbim de butoane senzitive și un display LCD pe care se poate vedea temperatura aleasă.

Clasa de eficiență rămâne destul de bună că doar are și un sistem de răcire No Frost, care reduce gheața de la interior și face ca dezghețarea să ie automată. Cu alte cuvinte, procesul de congelare este mult mai eficient. Pe an, aparatul consumă numai 246 kWh, adică destul de puțin și nu veți vedea creșteri mari pe factura de la energie. Pentru cei care au deja un aparat frigorific și nu au unde să pună atât de multe, au nevoie de un aparat ca cel de sus. Capacitatea de congelare a aparatului este mai mult decât suficientă – 24 kg la 24 ore.

Concluzie

Heinner HFF-H270NFDXE++ oferă un control cu funcții destul de importante și care nu le vedeți pe modele simple: blocare acces copii, congelare rapidă, Eco, alarmă temperatură ușă deschisă și altele.

Te-ar mai putea interesa