Samsung RZ32A748522/EO, congelator cu sticlă neagră

Combina frigorifică din imagine se numește Samsung RZ32A748522/EO și e una dintre cele mai elegante soluții de pe piață și se vede că ușa aparatului este din sticlă neagră (Clean Black Glass). Cele mai multe congelatoare sunt pe alb sau o alte culoarea atrăgătoare (Daewoo FZ-084HEX e argintiu). Designul exterior este important atunci când vă doriți o bucătărie cât mai elegantă și echipată cu aparate de ultimă generație. Anumiți producători oferă aparate mai speciale și chiar cu tehnologii de top.

Sunt multe motive pentru care merită cumpărat și acestea le-am enumerat mai jos. Faca parte din seria BeSpoke, care oferă posibilitate de personalizare (schimbați partea frontală cu alt panou). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

De la distanță nici nu ați zice că e vorba de un aparat frigorific, mai degrabă un corp de mobilier. Ușa aparatului este reversibilă adică balamalele și mânerul pot fi mutate dintr-o parte în alta. Un aparat atât de mare oferă un consum energetic mic, iar clasa de eficiență este F. Nivelul de zgomot este de numai 40 dB, astfel că nu va deranja prezența sa.

Consumul anual de 329 kWh nu va fi sesizat în special dacă alături de acesta folosiți un frigider. Volumul aparatului este destul de mare – 323 ltiri (brut). Sunt prezente atât sertare, cât și rafturi că dar are funcție de conversie Smart (poate fi setat să funcționeze precum un frigider). Capacitatea de înghețare este de 14.8 kg și este ideală pentru cei care cumpără multe alimente proaspete și vor să fie conservate în condiții optime. Caracteristicile speciale sunt următoarele: aparat de gheață, congelare rapidă, iluminare LED, Digital Inverter, Metal Cooling și altele (am menționat și sus câteva dintre ele).

Concluzie

Samsung RZ32A748522/EO merită ales dacă aveți un aparat frigorific cu capacitate de congelare redusă sau nu oferă mult spațiu. No Frost este o tehnologie obligatorie pe aparatele mari, deoarece nu mai trebuie dezghețat (are dezghețare automată). Poate fi destul de dificil să cureți un aparat atât de mare de gheață, astfel viața de zi cu zi devine mai ușoară.

Te-ar mai putea interesa