Heinner HFF-91HF+, congelator compact cu 4 sertare

Heinner HFF-91HF+ este un congelator clasa F cu o capacitate de 91 litri (este vorba despre un volum net). Vine de la renumitul brand românesc Heinner, brand cunoscut pentru electrocasnicele sale de calitate bună și prețul este unul atractiv. Modelul acesta se adresează persoanelor care vor un aparat care să nu coste prea mult, dar care să aibă un spațiu de stocare generos. Cred că un astfel de frigorific ar fi bun pentru cei care nu au mult spațiu și vor să sorteze puțin alimentele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar că arată bine, ci care are și o fiabilitate ok deoarece vine cu o garanție standard de 2 ani extensibilă la mai mult. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, mai exact zici că e un frigider cu o ușă, însă este compartimentat.

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu clasa de eficiență F, care anterior a fost A+. Aceasta este specifică lăzilor frigorifice și congelatoarelor, indiferent de mărime și brand. Totuși, pot fi câteva excepții și mă refer la aparatele cu tehnologii mai avansate. Consumul anual este insesizabil deoarece vorbim de o valoare de numai 208 kWh.

Lumea preferă frigorifice silențioase deoarece unele chiar te sperie noaptea când dormi mai bine, iar acesta are un nivel de zgomot de 41 decibeli care nu-i deloc mare. Compartimentarea e una foarte bine realizată deoarece are 4 sertare, iar capacitatea de congelare e de 4 kilograme la 24 de ore.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție ok, că are un volum net mare și o clasă de eficiență ok.
Contra ar fi că nu are iluminare interioară, în caz că vreți să îl puneți într-o cameră mai slab iluminată.

Dacă ești interesat de o alternativă la o ladă frigorifică atunci eu îți recomand acest aparat întrucât are niște dimensiuni reduse și un cost de achiziție foarte mic. Nu o să mai găsești nimic la un preț așa de mic. Costul mic de achiziție se datorează faptului că nu are mare lucru în el pe partea de caracteristici.

Te-ar mai putea interesa