Heinner HFF-274NFF+, congelator clasa F cu control touch

Congelatorul Heinner HFF-274NFF+ este o variantă din segmentul de top datorită volumului, designului și dotărilor. Variantele premium au nevoie de sistem de răcire ceva mai bun pentru a beneficia de dezghețare automată. Mă refer la cunoscutul sistem No Frost care e foarte popular și care la un moment dar va deveni standard pe mai toate aparatele frigorifice mari. Acest congelator are un volum decent și consum mic, nu cred că mai avea nevoie de ceva în plus. Combinele vin cu mai multe tehnologii care sunt utile la frigider pentru a conserva mai bine alimentele, dar pentru un aparat care doar congelează… nu cred că îi lipsește ceva.

Bineînțeles, nu putea fi prea accesibil deoarece are No Frost, control touch la exterior și o capacitate mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total e de 274 litri și împărțirea se face pe compartimente, iar cele mai mari sunt la mijloc (se vede din imaginea de sus). Anual, aparatul consumă circa 308 kWh motiv pentru care a primit clasa de eficiență energetică F (în trecut a fost A+). Un frigider e mai util decât un congelator deoarece veți consuma alimente proaspete dar nu le puteți ține chiar atât de mult ca într-un congelator.

Capacitatea de congelare este ceva mai mare decât la alte modele – 13 kg la 24 de ore, și e recomandat să nu o depășiți. Designul e simplu ca la majoritatea modelelor și mânerul e vertical cu o formă interesantă. Nu ocupă mult spațiu datorită formei sale și chiar dacă o ladă frigorifică oferă mai mult volum, nu poate fi pusă oriunde datorită lățimii sale (peste 60 cm).

Plusuri: are No Frost, este spațios, are un consum mic de energie, ocupă puțin spațiu, temperatura se alege ușor datorită controlului touch, oferă performanțe decente.
Minusuri: nimic.

Heinner HFF-274NFF+ este una dintre cele mai bune variante oferite de acest brand însă nu e singura, poate că vă doriți un altfel de volum sau poate că vreți o variantă mai scundă pentru că poate fi mutată mai ușor (chiar pusă sub blat dacă înălțimea e mai mică de 90 cm).

Te-ar mai putea interesa