Heinner HFF-242NHF+, congelator cu control electronic

Heinner HFF-242NHF+ este un congelator adresat celora care trebuie să țină multe alimente la răcoare (în special carne). Vine de la un brand românesc care este prezent pe piață de câțiva ani, iar spunându-vă acest lucru probabil că v-au dispărut reticențele. Acest aparat are un volum total de 212 litri, fiind unul net, iar înălțimea aparatului e de 171 centimetri așa încât să încapă chiar și în locuri mai joase. Poate fi comparat cu un frigider nu foarte mare pentru că lățimea sa este mică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar vine de la un brand ok, ci arată bine și ne ajută la păstrarea alimentelor în condiții perfecte.

 

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un consum anual de curent de 267 kWh la 24 ore, iar din această cauză are clasa F de eficiență energetică. Congelatorul e împărțit în 7 compartimente cu o capacitate de congelare de 11 kilograme la 24 de ore.

Din păcate nu e un aparat cu No Frost, adică vine cu dezghețare manuală care nu e prea complicată și nu durează prea mult. Aparatul are un nivel de zgomot redus, lucru care e destul de bun întrucât în acest fel nu o să fiți treziți noaptea din somn precum la alte aparate frigorifice. Ca și funcții, aparatul are următoarele: Eco, Child Lock, control electronic și congelare rapidă.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are un nivel de zgomot redus, că are control digital și clasa de eficiență F.
Contra ar fi că nu are No Frost, dar acesta nu-i un dezavantaj prea mare dacă sunteți obișnuiți cu dezghețatul aparatului.

Deci, dacă te interesează un aparat nu prea mare care să-ți țină congelate alimentele foarte perisabile atunci acest model Heinner HFF-242NHF+ ar fi recomandarea mea. E un produs lansat de curând pe piață, și cumpărătorii au o părere foarte bună legată de el. Una dintre cumpărătoare spune că e foarte mulțumită de produs.

Te-ar mai putea interesa