Heinner HFF-180NHF+, congelator ieftin și generos

Congelatoarele clasice sunt destul de căutate de acei utilizatori care nu au un side by side, ci mai degrabă un aparate frigorific accesibil cu un congelator mic. Fiind un aparat separat, îl puteți folosi când doriți și poate că nu obișnuiți să faceți multe cumpărături pe perioada verii. Heinner HFF-180NHF+ este un congelator mare cu sertare numeroase și un control digital aflat la exterior. Acesta nu se află pe ușa aparatului cum vedem la multe frigidere sau combine, ci este tot pe marginea superioară a aparatului și aveți acces chiar și cu ușa închisă.

Comparativ cu o ladă frigorifică, acesta ocupă foarte puțin spațiu indiferent unde ați alege să-l puneți, lățimea fiind similară cu cea a unui frigider sub 150 cm – 55 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vorbim de un vom net de 163 litri care este împărțit pe compartimente, adică vorbim de 6 sertare și cel de jos este cel mai mare. Ușa este una reversibilă, iar din fabrică aceasta se deschide standard spre dreapta. Această caracteristică este folositoare dacă vreți să schimbați balamalele, pentru o deschidere diferită a ușii.

Aparatul consumă pe an în jur de 243 kWh, adică destul de puțin pentru capacitatea sa. Dezghețarea paratului este manuală astfel că din când în când trebuie curățat ca și un congelatorul actualului aparat.

Păreri pro și contra

Un panou de control digital oferă funcționalitate mai bună – blocare interfață, funcție eco, congelare rapidă și alarmă ușă deschisă. Vedeți cu ușurință temperatura aleasă datorită ecranului LCD și copiii nu pot ajunge la el. Are o clasă energetică bună pentru acest tip de aparat și în acest buget, dar este loc de mai bine dacă luăm în considerare nouă etichetare (noile clase de eficiență). Performanțele sunt un alt punct forte al aparatului, adică vedem o capacitate de congelare de 11 kg și alimentele proaspete trebuie puse în zona corespunzătoare pentru congelare rapidă.

Heinner HFF-180NHF+ pare a fi destul de mic în poze însă este destul de voluminos și numărul mare de sertare vă oferă posibilitatea sortării alimentelor, astfel că veți ști unde le-ați pus, să nu uităm că sertarele sunt și transparente.

Te-ar mai putea interesa