Heinner HF-V401NFWF+, frigider cu o ușă și clasa F

Heinner HF-V401NFWF+ e un frigider cu o ușă și e alternativă la modelul Beko RSSE445K31WN. În principal, diferența dintre aceste două modele e că cel de la Heinner are No Frost.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare albă care are o capacitate de 380 litri și eficiență energetică clasa F.

Pro și contra

Frigiderul cu o ușă HF-V401NFWF+ de la Heinner e unul de generație nouă și va fi apreciat de cei care vor un aparat care doar să țină la rece diverse alimente.
Spre deosebire de alte frigidere acest model are o garanție standard de 3 ani, lucru caracteristic la aparatele Heinner. În acest fel avem o asigurare suplimentare a calității produsului. Poți avea 5 ani garanție dacă înregistrezi produsul pe site-ul producătorului.
Are noua etichetă energetică cu clasa F și un consum energetic de 152 kWh pe an.
Sistemul de răcire e unul No Frost așa încât să nu mai fie necesară dezghețarea. Acest sistem funcționează prin faptul că permite o circulare omogenă a aerului așa încât să nu se formeze gheața.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 186x60x65 îxlxa cm așa încât să încapă cu ușurință pe o ușă.

Din păcate nu e un aparat smart și nici nu are congelator cum e în cazul altor frigidere. Dacă modelul de la Beko avea raft special pentru sticle, acesta nu are așa ceva.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat care să fie ușor de întreținut și să țină la rece o cantitate mare de alimente. Pe piață există și alte modele similare, dar acesta e mai bun grație tehnologiei No Frost și că are 5 ani garanție (dacă înregistrați produsul la producător pe site).
Despre brandul Heinner trebuie să scriu că e unul român și că produsele sale sunt unele de calitate superioară disponibile la prețuri bune.

Te-ar mai putea interesa