Heinner HF-V401NFWF+, frigider cu o ușă și clasa F

Heinner HF-V401NFWF+ e un frigider cu o ușă și e alternativă la modelul Beko RSSE445K31WN. În principal, diferența dintre aceste două modele e că cel de la Heinner are No Frost.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat de culoare albă care are o capacitate de 380 litri și eficiență energetică clasa F.

Pro și contra

Frigiderul cu o ușă HF-V401NFWF+ de la Heinner e unul de generație nouă și va fi apreciat de cei care vor un aparat care doar să țină la rece diverse alimente.
Spre deosebire de alte frigidere acest model are o garanție standard de 3 ani, lucru caracteristic la aparatele Heinner. În acest fel avem o asigurare suplimentare a calității produsului. Poți avea 5 ani garanție dacă înregistrezi produsul pe site-ul producătorului.
Are noua etichetă energetică cu clasa F și un consum energetic de 152 kWh pe an.
Sistemul de răcire e unul No Frost așa încât să nu mai fie necesară dezghețarea. Acest sistem funcționează prin faptul că permite o circulare omogenă a aerului așa încât să nu se formeze gheața.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 186x60x65 îxlxa cm așa încât să încapă cu ușurință pe o ușă.

Din păcate nu e un aparat smart și nici nu are congelator cum e în cazul altor frigidere. Dacă modelul de la Beko avea raft special pentru sticle, acesta nu are așa ceva.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat care să fie ușor de întreținut și să țină la rece o cantitate mare de alimente. Pe piață există și alte modele similare, dar acesta e mai bun grație tehnologiei No Frost și că are 5 ani garanție (dacă înregistrați produsul la producător pe site).
Despre brandul Heinner trebuie să scriu că e unul român și că produsele sale sunt unele de calitate superioară disponibile la prețuri bune.