Beko RSSE445K31WN, frigider cu o ușă și clasa F

Beko RSSE445K31WN e un frigorific de tipul frigider cu o ușă. E util celora care nu vor să pună produse la înghețat ori care au un congelator dedicat. Capacitatea e una foarte mare de 402 litri, dar dimensiunile sunt normale de 185x60x66 îxlxa cm.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care poate ține la păstrat o cantitate mare de alimente. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design exterior simplu.

Păreri pro și contra

Aspecte pozitive la modelul Beko RSSE445K31WN ar fi:

  • Consumul redus de electricitate dovedit de eticheta energetică nouă. E vorba despre clasa F cu un consum anual de 153 kWh.
  • Ușa e de tip reversibil așa încât să o puteți monta pe ce parte vă convine mai mult.
  • Vine de la un producător premium, motiv pentru care garanția standard e de 5 ani, dar trebuie să înregistrați produsul la producător pe site.
  • Are o multitudine de spații de depozitare, inclusiv pentru sticle. În acest sens are raft pentru sticle pe ușă care e numit XXL Bottle Holder și raft din sârmă denumit Bottle rack.

Singurul aspect negativ pe care trebuie să-l menționez e că nu vine cu sistem de răcire No Frost, dezghețarea trebuind să se facă manual. Dacă vreți ceva cu No Frost atunci vă recomand acest model.

Modelul acesta e unul perfect pentru persoane care nu vor să se complice cu multe uși și congelator. Venind de la un brand premium avem garanția unui produs de calitate.
Despre Beko trebuie să scriu (cum am mai scris de multe ori) că e unul care deține și Arctic așa încât să avem niște produse calitative. Din această cauză vedem tehnologi ide la Beko și pe electrocasnicele Arctic, și invers.

Te-ar mai putea interesa