Heinner HF-V401NFWDF+ review

Heinner HF-V401NFWDF+ este un aparat frigorific din categoria frigiderelor, iar spre deosebire de alte modele se evidențiază cu prezența unui dozator de apă. Vine cu ușă iar capacitatea totală este de 389 L. Nu va trebui să vă preocupați de consumul energetic deoarece clasa de eficiență este F.

Pentru că vine de la Heinner are o garanție standard de trei ani, iar dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului s-ar putea să aveți parte de o garanția mai lungă (adică 5 ani).
Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani noi primim o un aparat cu o multitudine de funcții utile.

Pro

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de frigider, iar cele mai importante le voi enumera în rândurile care urmează.

Sistemul de răcire este unul Full No Frost, acest lucru presupunând că răcirea se realizează fără a produce gheață.
Eficiența energetică e una bună, aparatul avânt clasa F cu un consum anual de 152 kWh.
Pe eticheta energetică sunt menționate și alte valori precum volumul și nivelul de zgomot. Despre volum scris și mai sus că este vorba despre circa 390 l, iar nivelul de zgomot este de undeva la 41 decibeli.

Și designul este unul plăcut, fiind vorba despre un aparat de culoare albă. Pe ușa acestuia se poate vedea și că are un dispenser de apă. Acest distribuitor/dispenser fiind util pentru cei care vor să aibă apă rece de la frigider. 

Contra

Aparatul acesta este doar unul de tip frigider, neavând compartiment congelator. 

Dacă doriți o alternativă de culoare inox atunci o găsiți în varianta modelului Heinner HF-V401NFXWDF+ care vine cu aceleași caracteristici.

Te-ar mai putea interesa