Heinner HF-V401NFBKF+, frigider negru cu o ușă

Cele mai multe frigidere de pe piață sunt fie albe, fie argintii, dar mai pot fi și pe alte culori. Heinner HF-V401NFBKF+ este un frigider negru dar cu o singură ușă, adică nu are congelator. Sunt și frigidere care au un compartiment mic la interior pentru congelare, însă nu și cel de jos. Astfel vă bucurați de mai mult spațiu de depozitare, un consum mic de energie și un nivel de zgomot redus. Un așa aparat se alege atunci când vă decideți ca toate aparatele din bucătărie să fie pe negru, adică să fie mai bine evidențiate.

Aspectul exterior poate influența prețul, dar și alte aspecte: disponibilitate și dotări. Însă cam toate aparatele acestui brand au prețuri foarte competitive, motiv pentru care sunt destul de căutate și sunt numeroase recenzii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest frigider nu este prezent pe piață de foarte mult timp și se poate vedea că nu prea sunt recenzii, însă nu prea contează. Vă uitați la specificații și dacă se potrivește în bucătăria voastră, îl puneți pe listă.

Are un design destul de minimalist, nici nu ai zice că este de la Heinner, ci mai degrabă de la un brand de top. Este vorba de un frigider chiar mare, adică vorbim de un volum de circa 400 litri, mai precis 389 litri. Sunt foarte puține frigidere atât de mari și care să ocupe atât de puțin spațiu, iar ci mă refer la lățimea sa (60 cm).

Poate că nu are cea mai grozavă clasă energetică (F), dar tot vorbim de un consum redus de energie. În trecut, aparatele aveau clasă energetice diferite (mai bune), dar clientul nu prea putea să-și facă o idee. Sunt și aparate mai eficiente dacă vă permite să cheltuiți mai mult, adică să depășiți cu mult bugetul (cum este Whirlpool W84TE 72XAQUA2).

Concluzie

Chiar dacă nu are congelator, Heinner HF-V401NFBKF+ tot vine cu sistem No Frost pentru o conservare mai bună a alimentelor și aerul rece circulă mult mai bine la interior, indiferent de raft sau locație pe raft (spate sau față).

Te-ar mai putea interesa