Heinner HF-V250SF+, frigider fără congelator

Un frigider cu un consum redus este unul fără congelator, în plus este și ceva mai silențios. Heinner HF-V250SF+ este un astfel de frigider și îl recomand deoarece oferă un volum impresionant pentru cât costă. Mai precis, vorbim de o capacitate de circa 255 litri (cam cât are și Heinner HF-V240SF+ cu tot cu congelator), iar voi veți beneficia de ea în întregime pentru că nu este compartimentată (cum e la congelatoare). Nu lipsește acel sertar de jos pentru fructe și legume, care oferă condiții de conservare foarte bune, iar pe ușă sunt o mulțime de suporturi de dimensiuni diverse.

Are un design plăcut pe argintiu și chiar nu văd de ce nu l-ați alege, pentru că în acest buget nu prea are concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Totuși, în acest preț puteți găsi o mulțime de frigider cu 2 uși deoarece că voi nu aveți nevoie de un congelator incorporat pentru că aveți sau aveți de gând să alegeți unul. În caz că nu aveți o bucătărie foarte mare atunci optați pentru o ladă frigorifică care o puteți pune oriunde și sunt modele care au chiar funcție frigidere, adică puteți ține legume și fructe proaspete oricând în ea.

Chiar dacă nu este un produs de top, are un consum energetic scăzut, adică vorbim de numai 132 kWh pe an. Din acea etichetă energetică puteți trage niște concluzii și nu sunt foarte multe specificații menționate deoarece este un aparat simplu.

Ușa este reversibilă, adică balamalele pot fi mutate de pe o parte pe alta. Astfel aparatul poate fi instalat oriunde fără ca deschiderea ușii să vă incomodeze.

Concluzie

Poate că Heinner HF-V250SF+ pare cam mic în imagine, însă este la fel de încăpător ca și frigiderul unei combine frigorifice mai mari. Designul este destul de simplu, iar la prima vedere ați putea sune că este vorba de aparatul unui brand mai de top. Dacă acest tip e frigider nu e prea pe placul vostru, atunci optați pentru cel menționat mai sus care are două uși sau chiar altul dacă nu mai este disponibil.

Te-ar mai putea interesa