Heinner HF-V240SF+, frigider mic cu Less Frost

Frigiderul este alternativa mai mică la o combină frigorifică și costă mult mai puțin, însă unele pot fi puțin mai speciale. Heinner HF-V240SF+ este unul dintre modelele care costă ceva mai mult deoarece are un finisaj elegant (argintiu) și tehnologie de răcire care reduce nivelul de gheață din congelator (Less Frost). Cu alte cuvinte, puteți dezgheța aparatul ceva mai rar și oricum nu este mult de curățat pentru că este vorba de un volum total de 242 litri.

Din poza de prezentare se vede că are două uși și un congelator necompartimentat (un raft situat pe mijloc). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu ocupă mult spațiu și îl puteți pune în orice colț al bucătăriei deoarece are uși reversibile. Se potrivește cu oricare alte aparate din bucătărie dacă sunt argintii și brandul nu are mare importanță. Accesoriile incluse sunt sunt aceleași care le vedem la alte aparate similare – suport pentru ouă și recipient pentru cuburi de gheață. Volumul congelatorului nu este atât de mare și poate că pe viitor vă puteți gândi la un congelator sau ladă frigorifică. Sunt soluții accesibile și compacte dacă spațiul nu vă permite, chiar și de la acest brand. Nu are sens să vă luați o combină foarte mare dacă care să coste mult și poate că nici nu aveți ce să puneți în ea.

Păreri pro și contra

Alegeți cu încredere acest aparat deoarece oferă clasă de eficiență energetică foarte bună – A+, o capacitate totală netă satisfăcătoare – 242 litri, sistem de răcire cu mai puțină gheață, interior bine iluminat – tehnologie LED. Interiorul se prezintă spațios și rafturile din sticlă sunt suficiente și generoase. Bineînțeles, un frigider cu lățime mare oferă rafturi spațioase și le puteți ajusta pe înălțime pentru a face loc articolelor mari. Ușa frigiderului oferă suporturi de sus până jos și cel mare este perfect pentru sticle de 1 litru, borcane sau iaurturi mari.

Heinner HF-V240SF+ oferă un control mecanic al temperaturii care este destul de ușor de folosit și îl cunoașteți de pe aparatele clasice. Doar modelele de top oferă un control digital cu afișaj digital al temperaturii setate în frigider, respectiv în congelator.

Te-ar mai putea interesa