Heinner HF-V213SE++ review

Heinner HF-V213SE++ e un frigider cu două uși pentru acele persoane interesate de ceva cu dimensiuni mai compacte. Asta deoarece înălțimea sa este de 145 cm. În felul acesta nici consumul energetic nu e mare deoarece are clasa E cu un consum de 177 kWh pe an.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu garanție de 3 ani, iar dacă-l înregistrați pe site-ul producătorului atunci beneficiați de 5 ani garanție.

Păreri pro și contra

Dimensiunile frigiderului Heinner HF-V213SE++ sunt unele compacte de 144x54x57 îxlxa cm. Acest lucru ne va ajuta prin faptul că aparatul nu va ocupa prea mult loc.
Nivelul de zgomot e unul normal de 42 decibeli, așa încât să nu fim deranjați atunci când dorim să ne odihnim.
Sistemul de răcire e unul Less Frost, adică răcirea se realizează uniform și eficient. Dezghețarea congelatorului o să fie necesară mai rar. Probabil vă dați seama că acest sistem e unul alternativ la No Frost.
În privința compartimentării, aceasta este una bine realizată deoarece este vorba despre congelator cu două compartimente și frigider cu trei rafturi (pe ușă și la interior).
Vine cu facilitatea de uși reversibile, lucru care presupune că ușile pot fi montate pe stânga sau dreapta.

Ca dezavantaj ar trebui precizat că nu are No Frost și că dotările sunt unele de bază. Acest ultim lucru e reflectat și în preț. De final trebuie să scriu că recomand acest model celor interesați de un aparat de la un producător cunoscut și care să poată ține la rece o cantitate modică de alimente.
Dacă vă interesează ceva mai avansat, adică cu dispenser de apă atunci ar trebui să vă orientați înspre un model precum Heinner HF-V401NFWDF+.

Te-ar mai putea interesa