Hansa FD 221.4, frigider cu două uși

Hansa FD 221.4 este un frigider destul de mic și ieftin de la care nu puteți să aveți cine știe ce pretenții (cum este și Star-Light MBM-65FBL). Nu are cum să vină cu cine știe ce dotări. Mai avansate sunt combinele frigorifice. Congelatorul e mai la îndemână decât cel de la combine (e în partea de sus), dar și așa nu e foarte mare și nu veți putea pune multe. Se adresează celor care consumă alimente proaspete sau nu au timp să gătească mult, deci nu prea are sens să cumpere mult.

Alternativele sunt destul de multe și dacă nu vă place, se poate opta pentru un frigider mai mare și care e performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Volumul net al acestui aparat e de 213 litri și e evident din numele său. Nu ne interesează volumul brut deoarece nu reprezintă volumul real al aparatului iar din acel volum anterior menționat, 45 litri aparține congelatorului. Poate congela maxim 2.5 kg la 24 de ore. E un aparat cu 2 uși iar clasa energetică e A+. Pe an, un astfel de aparat consumă cam 219 kWh iar pe zi cam 0.6 kWh. La interior sunt multe rafturi, suporturi, compartiment pentru fructe/legume și altele.

Mi se pare destul de elegant chiar și pe alb, cu mânere orizontale integrate, iluminare decentă la interior. Controlul unui frigider ieftin e standard (mecanic) iar sistemul antibacterian e un plus. La interior observăm suportul pentru ouă care e util însă alte frigidere vin chiar și cu alte accesorii. Nivelul de zgomot e redus adică e silențioasă, iar un frigider cu congelator mai mare poate fi mai zgomotos. Frigiderul propriu-zis consumă cel mai puțin pentru că menține alimentele la o temperatură nu chiar foarte joasă.

Merită sau nu merită cumpărat?

Plusuri: are un preț destul de mic, volum satisfăcător, arată bine, rafturi din sticlă, eficient și fiabilitate.
Minusuri: nu prea găsesc.

Hansa FD 221.4 e un aparat destul de mare chiar dacă în comparație cu alte modele e destul de mic. Ocupă destul de mult spațiu ori chiar la fel ca vechiul model. Combinele ocupă puțin spațiu deoarece sunt mai înalte dar fiecare aparat oferă avantaje și dezavantaje.

Te-ar mai putea interesa