Heinner HF-V135F+, frigider cu lumină LED

Frigiderul Heinner HF-V135F+ este un model interesant pentru cât costă și ce oferă, iar dacă aveți deja un congelator, atunci acesta s-ar putea să se potrivească perfect în bucătărie, fie că-l montați sub blat, fie lângă mobilier. Nu este o regulă să-l puneți doar în bucătărie, poate fi ținut oriunde, numai să fie ferit de umiditate și îngheț. Există și aparate frigorifice cu protecție anti-îngheț și rezistență la umiditate (lăzi frigorifice/congelatoare), dar cel de jos nu este conceput pentru așa ceva.

Raportul preț/volum este bun la acesta și nu este singurul astfel de model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate fi util și pentru cei care dețin mici afaceri și au nevoie de aparate frigorifice nu foarte mari care pot conserva câteva alimente și chiar sticle pe ușă. Numai voi știți pentru ce aveți nevoie de un astfel de frigider și poate fi mutat cu ușurință de o persoană.

Pentru congelare aveți nevoie de un aparat diferit deoarece acesta nu vine cu acel compartiment de la interior. Unii ar putea spune că acest aspect este un minus al acestui model, dar mai bine folosiți un congelator deoarece are performanțe mult mai bune.

Eficiența energetică ar trebuie să fie un criteriu important atunci când alegeți un aparat frigorific și nu numai. La modelele accesibile veți vedea Clasa F, iar la cel ceva mai scumpe (peste 1000 RON), chiar și clasa E. Diferența nu este foarte mare între două clase energetice succesive, dar vedem un consum foarte mic la noile aparate (comparativ cu cele vechi). Se datorează materialelor folosite, dar și iluminării LED care a ajuns să fie prezentă la mai toate modelele.

Concluzie

Heinner HF-V135F+ este un aparat nu foarte special, dar destul de atractiv ca preț și specificații. Cu siguranță, soluțiile mai scumpe oferă mai multe utilizatorilor, însă de multe ori ne dorim doar un volum generos. Sunt și numeroase frigidere de la alți producători dacă nu vă place acest brand și chiar mai mici (gen Tesla RS0400M1), însă mai sunt și soluții similare ca și mărime.

Te-ar mai putea interesa