Heinner HF-V122F+, frigider cu o ușă și congelator mic

Frigiderul Heinner HF-V122F+ este un model atractiv ca preț deoarece are un volum modest, astfel că putea avea numai o ușă. Unele au acel compartiment pentru congelare, altele nu-l au și oricum nu vorbim de un spațiu foarte generos. Vă puteți face și voi o idee despre el din imaginea de jos și eu consider că este decent pentru cât este de mare acel aparat. Aparatul se laudă cu un consum de energie scăzut că doar este influențat și de mărimea sa.

Este o opțiune diferită de cea clasică cu două uși, adică este mult mai accesibilă și poate fi pus cam oriunde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu se adresează unei categorii mari de persoane motiv pentru care nu sunt atât de multe recenzii cu acesta. Mulți producători de top evită să ofere astfel de frigidere, însă sunt câteva care costă de 2-3 ori mai mult și pot fi incorporate sub blat.

Acest tip de frigider poate fi folosit de cei care stau în chirie undeva și nu sunt mult timp pe acasă, astfel că nici nu prea au ce să pună în el. Alții aleg un frigider pentru mica lor afacere (în segmentul hotelier/pensiune), astfel clienții își pot pune câteva alimente în el să stea la rece. Poate fi folosit chiar și în bucătărie dacă nu obișnuiți să cumpărați mult, adică cumpărați strict cât consumați.

Un frigider nu foarte scump și care oferă ceva mai mult pentru cât costă, adică are un raport preț/volum mult mai bune, este Heinner HF-V250F+. Numai că acela îi lipsește acel compartiment pentru congelare, îns schimb oferă 255 litri (dublu față de cel de sus). Ambele oferă ușă reversibilă în caz că aparatul va fi pus pe colț sau într-o loc unde ar fi mai bine ca ușa să se deschidă în direcția opsuă.

Concluzie

Heinner HF-V122F+ reprezintă o alegerea destul de interesantă, adică oferă spațiu pentru alimente congelate, are numeroase rafturi, suporturi pe ușă, acel sertar pentru legume și chiar iluminare LED. Dacă nu vă convine ce primiți pentru acei bani, vă rămâne opțiunea mai mare care am recomandat-o anterior.

Te-ar mai putea interesa