Heinner HF-V250F+, frigider cu ușă reversibilă

Heinner HF-V250F+ este unul dintre numeroasele frigidere oferite de acest brand românesc și se adresează celor care vor un model fără congelator. Cu alte cuvinte, poate că aveți sau achiziționați ulterior un congelator pentru a conserva pe termen lung anumite alimente. Poate că o ladă frigorifică ar fi mai pe placul vostru deoarece oferă o capacitate superioară (pentru același buget). Designul exterior al aparatului este unul destul de simplu și vedem că mânerul este integrat.

Frigiderele accesibile sunt numeroase însă fiecare are alte dimensiuni sau poate că nu aveți încredere în anumite branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total al aparatului este de 255 litri și nu este împărțit pe compartimente cum se întâmplă în cazul altor tipuri de aparate. Puteți muta rafturile după bunul plac pentru a face loc unor vase mai mari sau poate vă doriți rafturile mai în partea de sus. Compartimentul pentru fructe/legume este prezent și avem suportul pentru ouă, care este un accesoriu standard. Temperatura se alege cu ușurință cu ajutorul termostatului reglabil. Controlul digital este prezent doar la paratele mai avansate și poate fi prezent chiar pe ușă (la exterior).

Sunt multe motive pentru a-l alege, chiar dacă nu oferă multe tehnologii sau dotări speciale.

Păreri pro și contra

Oferă un volum satisfăcător, 4 rafturi din sticlă, o iluminare interioară decentă, ușă reversibilă și un consum energetic mic. Ocupă foarte puțin spațiu deoarece are o lățime mică și nici adâncimea nu este foarte mare. Poate fi mutat cu ușurință de o singură persoană, doar o combină frigorifică este ceva mai mare. Poate că nici nu sunteți o persoană mare și vreți să ajungeți cu ușurință la anumite rafturi sau poate că nu aveți o ușă mare la bucătărie pentru a-l muta.

Heinner HF-V250F+ este un aparat frigorific modern care poate înlocui fără probleme unul mai vechi și veți vedea că va răci mult mai bine. Interiorul este foarte bine iluminat pentru că se folosește de tehnologia LED. Pot fi puse articole de diferite dimensiuni pe ușile aparatului și chiar sticle de 1 litru pe suportul de jos.

Te-ar mai putea interesa