Heinner HF-N94SF+, frigider argintiu cu o singură ușă

Heinner HF-N94SF+ reprezintă o soluție mai mică dar și de buget, având un preț foarte bun pentru ce oferă. Sunt și frigidere de tip mini-bar dar care au prețuri similare și volum pe jumătate (cum este Heinner HMB-41NHBKF+), deci nu prea ar merita dacă spațiu vă permite instalarea unui frigider mai mare. Frigiderele mici pot fi o soluție pentru cei care au o locuință mică și poate fi de ajuns pentru una sau două persoane. Evident că nu vă oprește nimeni să mai aveți un alt aparat frigorific în cămară dacă vreți să vă aprovizionați mai bine.

Îl recomand celor care nu găsesc des acasă și sunt mai tot timpul plecat, iar instalarea sa nu este prea complicată, poate că aveți suficient loc și sub blat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este evident că nu se adresează oricui, deoarece are un volum modest însă pentru un preț foarte bun. După cum menționam mai sus, la acesta vedem un raport/preț/volum excelent, dar și un design foarte plăcut (argintiu). Deci ar arăta foarte bine în bucătărie și puteți ține în o parte din alimentele care le consumați zilnic la prânz/cină, iar restul alimentelor le puteți ține în alt aparat.

Alimentele proaspete sunt mai sănătoase decât cele congelate, așa că nici nu cred că ați avea nevoie de un congelator. Vă recomand un congelator clasic pentru câteva pungi de alimente, deoarece acel compartiment de sus este pentru alimente ce trebuie răcite (denumit Fresh Zone). Astfel, este mai eficient și silențios, dar și întreținerea nu va fi o bătaie de cap.

Aparatele frigorifice se aleg și în funcție de cât de des faceți cumpărături. De exemplu, dacă vă place să mergeți aproape zilnic la magazin și vă aprovizionați doar pentru câteva zile, atunci un frigider mic ar fi o opțiune inteligentă și de buget.

Concluzie

Sunt multe motive pentru care merită ales și probabil că nu le-am menționat pe toate, însă e cert că Heinner HF-N94SF+ nu prea are alternative de la alte branduri în acest preț, plus că arată și bine.

Te-ar mai putea interesa