Heinner HF-N94F+, frigider mic cu răcitor Fresh Zone

Frigiderul Heinner HF-N94F+ este unul dintre puținele modele de dimensiuni reduse care oferă un răcitor în partea de sus în locul compartimentului de congelare. Astfel, aparatul devine mai silențios, încăpător (în caz că nu foloseați congelatorul) și eficient. Aveți loc pentru diverse alimente și chiar articole voluminoase (mă refer la sticle de suc foarte mari). Voi alegeți cum doriți să umpleți aparatul sau în ce scop îl veți folosi. De cele mai multe ori, frigiderele mici sunt folosite chiar și în scop comercial, adică în industria hotelieră.

În imaginea de jos aveți un frigider nu foarte înalt (84 cm), care poate fi pus oriunde cu ușurință fiind foarte compact și ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest brand oferă doar soluții de buget și care au specificații foarte bune. Evident că în acest preț nu vor avea cine știe ce tehnologii, însă oferă exact ce aveți nevoie. Volumul său este generos pentru acest buget – 94 litri și se poate vedea din imaginea de sus.

Organizarea interiorului este decentă și vedem numeroase rafturi, suporturi și compartimente. Mulți dintre voi vă întrebați în legătură cu acel compartiment de sus, dacă este sau nu este pentru congelare. Ei bine, nu sunt congelate alimentele care sunt puse în el, ci doar sunt răcite. Este o noutate pentru acest tip de aparat și sunt curios dacă concurența se va gândi la ceva similar.

În opinia mea, acel compartiment pentru congelare era cam inutil deoarece nu era prea încăpător și nici performanțele nu erau grozave. Deci aveați toate motivele să folosiți un congelator clasic sau o ladă frigorifică mică (depinde cum preferați să așezați alimentele).

Eu consider că merită dacă nu vă interesează un brand german și nici nu că doriți să cheltuiți mult.

Concluzie

Heinner HF-N94F+ este o recomandare destul de atractivă ca preț, dotări și consum. Nici nivelul de zgomot nu este foarte ridicat și se vede chiar și de pe acea etichetă nouă. Un frigider identic ca și specificații și preț, dar cu un design exterior mai elegant datorită culorii argintii este Heinner HF-N94SF+, însă depinde și de preferințele fiecăruia.

Te-ar mai putea interesa