Heinner HF-N250SF+, frigider argintiu clasa F

Frigiderul Heinner HF-N250SF+ este un model care arată destul e bine și se datorează finisajului argintiu. Acesta arată foarte bine în orice bucătărie, iar dacă vreți să-l puneți pe colț, puteți muta balamalele din dreapta pe stânga. Chiar și mânerul poate fi mutat chiar dacă este unul aparent și are o formă destul de plăcută. Acest frigider se potrivește perfect alături de un congelator cu design similar și poate fi de la același brand. Heinner oferă numeroase aparate frigorifice, dar mai sunt și alți producători care oferă soluții accesibile.

Acest frigider este puțin mai deosebit decât restul deoarece are dotări mai bune și specificații excelente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un volum net destul de generos și satisfăcător pentru acest buget. Sistemul de dezghețare este unul automat, astfel consumul scade și alimentele sunt conservate în condiții mai bune. Nu toate aparatele frigorifice noi impresionează, de aceea e bine să vedeți și diferențele dintre ele. În partea inferioară are un sertar special pentru fructe și legume care îl puteți folosi, iar capacitatea sa este una destul de mare. Cel mai de jos suport de pe ușă permite poziționarea de sticle destul de mari (1 litru) sau de recipiente similare ca și mărime.

Păreri pro și contra

Veți ajunge ușor la orice raft sau suport pentru că nu este foarte înalt, are o înălțime de 143 cm, nu ca și în cazul combinelor frigorifice. Are un consum de energie redus, motiv pentru care a primit o clasă energetică atât de bună. Are o lățime mică motiv pentru care nu va ocupa mult – 55 cm, dar interiorul rămâne destul de încăpător. Rafturile sunt generoase și sunt prezente pe ușă numeroase suporturi. Rafturile sunt realizate din sticlă și pot fi așezate pe diferite nivele, pentru a face loc vaselor mai mari.

În general, frigiderele mari cu o singură ușă nu prezintă congelator pentru că se adresează acelor utilizatori care folosesc un alt aparat pentru a congela alimentele (ladă frigorifică sau congelator). Heinner HF-N250SF+ reprezintă o alegere bună și sunt multe motive pentru a-l alege.

Te-ar mai putea interesa