Beko RDNE650E40ZXBRN, frigider culoare dark inox

Beko RDNE650E40ZXBRN e un aparat din categoria frigorificelor și se adresează celora care vor un aparat cu capacitate mare de stocare. Chiar dacă e frigider are capacitate mare fiind comparabil cu o combină, doar că are doar două compartimente pentru congelator.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat pe o culoare unică și care vine cu o capacitate mare. Dacă vă interesează și alte electrocasnice pe această culoare plăcută și unică atunci găsiți aici electrocasnice dark inox.

Păreri pro și contra

Frigiderul Beko RDNE650E40ZXBRN are niște dimensiuni de 187x83x76 îxlxa cm, iar greutatea e de 110 kilograme. Din aceste caracteristici tehnice se poate observa că nu e mai mic decât o combină frigorifică.

În ziua de azi mulți oameni sunt preocupați de consumul energetic și trebuie să vă informez că acest model are clasa E cu un consum anual de 318 kWh. Aceasta e noua clasă de eficiență energetică.
Consumul zilnic de curent e de 0,87 kWh. Trebuie să precizez că acesta depinde de cât de încărcat e aparatul și de temperatura ambientală.

Vine cu NeoFrost Dual Cooling, adică No Frost și Active Dual Cooling. Primul lucru presupune răcire fără producere de gheață așa încât aparatul să nu trebuiască dezghețat, iar al doilea presupune că fiecare compartiment are propriul circuit de aer.
Suplimentar acest aparat are AeroFlow care presupune o distribuire uniformă a temperaturii așa încât fluctuațiile de temperatură să fie reduse.
Pentru fructe și legume acest aparat are HarvestFresh care le iluminează în 3 culori pentru ca acestea să rămână proaspete mai mult timp.

Ceva foarte interesant e MultiMode. Acest lucru presupune existența a 5 moduri prin care pot fi utilizare congelatorul și frigiderul. Mai exact congelatorul poate fi transformat în frigider, frigiderul poate fi oprit etc. Ceva similar avem și la Samsung și poartă numele de Smart Conversion.

Te-ar mai putea interesa