Beko RDNE505E30ZXBRN, frigider cu două uși

Frigiderul cu două uși Beko RDNE505E30ZXBRN este un model modern care arată bine și culoarea scoate în evidență mai bine finisajele argintii, iar panoul de control nu este atât de evident. Controlul temperaturii se face digital deoarece are butoane touch și pictogramele ușurează interacțiunea. Finisajul este pe inox și mai sunt aparate de la acest brand care au design similar, însă vorbim de o nuanță mai închisă la culoare. Poate că din imaginea de jos ați zice că are o lățime de 60 cm, ei bine, vorbim de un frigider cu lățime de 70 cm.

Aparatul este destul de spațios și poate fi comparat cu o combină mai mare, că doar vorbim de 450 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul frigorific din imagine are o capacitate de 450 litri care este împărțită astfel: 347 litri la frigider și 103 litri la congelator. Deci, chiar dacă pare cam mic acel congelator, este mult loc în interior. Beneficiază de dezghețare automată, o capacitat de congelare bună și pe ușa sa este montat acel control digital. Funcțiile nu lipsesc de pe acesta și sunt numeroase: răcire rapidă, congelare rapidă, mod vacanță, butoane touch, display. O să vă placă aparatul, doar că nu poate fi prea accesibil, însă concurența cam lipsește. Dacă stați prost cu bugetul, alegeți o variantă cu lățime de 60 cm și nu veți regreta.

Păreri pro și contra

Fiind mai spațios decât altele, sunt incluse și o mulțime de dotări noi: compartiment special Everfresh+, NeoFrost Dual Cooling (compusă din No Frost și active Dual Cooling), suport pentru sticle mari XXL Bottle Holder etc. Autonomia acestui aparat este una de 15 ore, astfel că poate menține alimentele la temperaturi destul de bune. Este un aparat de top care dorește să impresioneze și mai sunt și alte variante care le puteți lua în calcul dacă aveți un buget flexibil.

Beko RDNE505E30ZXBRN poate înlocui fără probleme aparatul vechi și impresionează la partea de consum. Vedem un consum anual de numai 322 kWh care este destul de mic pentru un volum de 450 litri, de aceea a fost atribuită clasa energetică F.

Te-ar mai putea interesa