Heinner HEM-B2016BKS, espressor manual de 20 bari

Heinner HEM-B2016BKS este un espressor manual destul de simplu și se poate observa destul de ușor din imagine de jos. Are un panou de control ușor de folosit, adică aveți butoanele standard, dar și pentru sistemul de spumare al laptopului. Espressoarele cu acea duză costă mai mult pentru că vorbim de o dotare în plus, dar un alt aspect care nu trebuie neglijat este acela că are o pompă cu presiune destul de mare – 20 bari. Evident că performanțele espressorului acesta nu se compară cu cele ale unui model care costă de două ori mai mult, dar și brandul joacă un rol important.

Are un preț mai mult decât satisfăcător pentru ce oferă și cele patru băuturi care le poate prepara pot fi de ajuns. Sincer să fiu, nici nu prea sunt espressoare care pot oferi atât de multe pentru un buget atât de mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu sunteți o persoană foarte pretențioasă și anterior nu ați mai avut un astfel de aparat, ci mai degrabă o cafetieră, atunci acesta este pentru voi. Poate fi folosit cu ușurință iar toate informațiile utile le veți găsi în manualul său.

Poate fi alimentat doar cu cafea măcinată iar dacă vă place mai mult cafea boabe datorită aromei mai bogate (care se păstrează în interior), puteți lua o râșniță simplă care nu costă foarte mult. Aveți de ales între espresso cu lapte sau cafea cu lapte, iar imaginația nu are limite când vine vorba să vă personalizați băutura (evident că în limita a ace oferă aparatul). Sunt modele care costă chiar și de 2-3 ori mai mult în de multe ori diferența de preț este dată de brand.

Însă dacă vă doriți un aparat care să nu necesite foarte multă atenție, optați pentru unul automat ori unul puțin diferit (Heinner HEM-B2012SA).

Concluzie

Heinner HEM-B2016BKS are ceva ai puține dotări decât altele și se poate vedea după design, însă dacă ne rezumăm strict la acest buget, atunci veți observa că nu există foarte multe alternative.

Te-ar mai putea interesa