Heinner HEM-B2012SA, espressor semi-automat cu pompă de 20 bari

Heinner HEM-B2012SA este unul dintre acele mai accesibile espressoare de pe piață deoarece are sisteme manuale și nu automate. Unii ar zice că este semi-automat deoarece doar cafea măcinată trebuie pusă în cupă, în rest se alimentează singur cu ce are nevoie. Are un design cam Retro și s-ar putea să vă placă, iar panoul de control este prevăzut cu butoane clasice și cu o interfață touch. Se poate alege cât să prepare – 1 sau 2 cești, intensitatea aburului sau a cafelei.

Sunt destul de mulți clienți mulțumiți de alegere și nu văd ce nu v-ar plăcea la el, pentru că este destul de ieftin și poate pregăti trei băuturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Spre deosebire de alte modele, acesta are o pompă diferită deoarece vedem o presiune ceva mai mare (20 bari). În plus, poate prepara destul de multe băuturi – 4. Aici mă refer la espresso, cappuccino, caffe latte și ceai. Pentru cei care nu știu diferența între cappuccino și latte, la caffe latte este mai mult espresso și mai puțin late și spumă. Toate espressoarele care au acea duză pentru spumare pot încălzi apă pentru ceai. Evident că aveți un reglaj lângă pentru a obține laptele și spume după placul vostru.

Acest tip de espressor poate fi alimentat doar cu cafea măcinată, adică doar cele automate au râșniță. Deci dacă cumpărați cafea boabe datorită aromei, atunci vă trebuie separat și o râșniță. dacă nu vi se pare că arată pre Retro, atunci arunci o privire peste modelul Star-Light EMD-1215RB, care din păcate nu este oferit de același brand dar ambele branduri sunt cam la același nivel de experiență și tipuri de produse oferite pe piața din România.

Concluzie

Heinner HEM-B2012SA are toate funcțiile necesare pentru a fi un aparat competitiv: o plită pentru menținere cald, tavă scurgere detașabilă și o lingură pentru măsurare. Puteți vedea cu ușurință nivelul de apă din acel recipient din spate și este destul de voluminos – 1.2 litri.

Acum puteți savura băutura preferată la voi acasă și nu cred că ar avea sens să dați foarte mulți bani pe un model automat, doar că se alimentează singur cu cafea, oferă o gama mai largă de băuturi sau că macină boabele de cafea.

Te-ar mai putea interesa