Heinner HDWM-V8614D, mașină de spălat cu uscător și Eco Logic

Heinner HDWM-V8614D este un electrocasnic 2 în 1, adică vorbim de o mașină de spălat cu uscător incorporat așa încât hainele să fie spălate rapid și să fie uscate la fel de rapid. Întrucât e un model cu o capacitate de 8 kilograme putem spune că e un aparat destinat unei familii ceva mai mari. Heinner, ca brand e unul ok întrucât are produse de calitate disponibile la un cost de achiziție ok.

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model, adică are puține butoane, iar ecranul din dreapta este unul LED pe care sunt afișate diferite informații legate de spălare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar cu acesta veți câștiga spațiu și economisi bani.

Pe partea de specificații acest model se laudă cu o capacitate mare de 8 kilograme, cu 1400 rotații pe minut și cu un consum redus de curent deoarece are clasa D de eficiență energetică. Bineînțeles, la uscare clasa energetică este inferioară puțin – E. Vine cu un număr mare de programe printre care trebuie menționat cel rapid de 15 minute care vă va ajuta să spălați o cantitate redusă de rufe ori haine care nu sunt prea murdare. Este un aparat puțin mai zgomotos decât restul deoarece oferă performanțe superioare.

Pentru achiziție acestui model ar fi motive precum costul mic de achiziție (în comparație cu concurența), are Eco Logic (ajustare program în funcție de încărcătură), selector nivel uscare (uscătoarele de top oferă tehnologii automate), aspectul plăcut și fiabilitatea.
Nu pot spune că ar fi ceva contra achiziției acestui model, însă consider că putea fi mai silențioasă (depinde unde o veți pune).

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să nu ocupe prea mult loc și care să poată face mai multe lucruri atunci acest model Heinner HDWM-V8614D ar fi recomandarea mea. Prin mai multe lucruri mă refer la spălare, uscare, spălare de diferite țesături. În cazul în care nu știți prea multe despre acest brand atunci trebuie spus că e unul românesc și destul de apreciat de clienți, iar gama de produse este destul de largă.

Te-ar mai putea interesa