Heinner HDW-FS6006WE++, mașină de spălat vase cu Half Load

Heinner HDW-FS6006WE++ este o mașină de spălat vase care poate v-ar interesa deoarece are capacitate de încărcare de 12 seturi. Poate spăla și usca o mulțime de vase, dar poate că vreți să spălați mai puțin, de aceea funcția Half Load devine utilă (încărcare la jumătate). Sunt mașini cu performanțe mai mari, adică pot spăla mai mult, deoarece au coșuri organizate diferit și pe care puteți pune mai multe. Din poza de prezentare se vede că este vorba de un model standard care îl puteți pune oriunde chiar și lângă mobilier dacă nu aveți loc sub blat.

Panoul de control este așezat frontal și nu pe muchia ușii, cum este în cazul mașinilor de spălat complet incorporabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este unul digital și programele sunt destule și diversificate, pentru a putea spăla orice. În partea din dreapta sunt enumerate programele sale și sunt mai bine explicate în manualul său. Acestea sunt prezente pe mai toate modele acestui brand și pictogramele sunt destul de utile. Oferă protecție împotriva inundațiilor, iar indicatorul pentru nivelul de sare este și el foarte important. Să nu uităm că este un indicator pentru nivelul soluției de clătire care vă informează când trebuie să puneți.

Păreri pro și contra

Pornirea programabilă este o funcție foarte populară și durata ei diferă de la un model la altul, iar la cel de sus puteți amâna pornirea cu 3, 6 sau 9 ore. Coșul superior poate fi reglat pe înălțime pentru a face loc articolelor mai voluminoase. Spălați mai puține vase cu opțiunea de care vă ziceam mai sus (Half Load), care a devenit destul de des întâlnită la modelele mari. La alte branduri are o denumire diferită, însă rolul ei este același. Variantele Slim cu lățime de 45 mc nu prea oferă această opțiune de aceea puteți alege cu încredere o variantă ca cea de sus.

Chiar dacă Heinner HDW-FS6006WE++ nu are un preț foarte piperat, veți vede că oferă rezultate foarte bune și clienții sunt de aceeași părere. O mașină care face dintr-o generație nouă este mai eficientă, din cele mai multe puncte de vedere.

Te-ar mai putea interesa