Beko DIN35320, mașină de spălat vase cu Flexible HalfLoad

Mașinile de spălat complet incorporabile sunt cele mai populare deoarece nu au un preț mai mare și nu sunt atât de evidente pentru că se montează un panou cu mâner peste ușa mașinii. Beko DIN35320 este un model nou care poate v-ar interesa deoarece are o capacitate mare – 13 seturi, iar când spălați mai puțin de jumătate alegeți opțiunea Flexible HalfLoad (încărcare la jumătate). Nu toate mașinile oferă această opțiune, în special dacă vorbim de modelele Slim (lățime de 45 cm).

Panoul de control este diferit de cel al modelelor clasice, fiind prezente doar pictograme, iar informații despre ele veți găsi în manualul de utilizare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat care oferă funcționalitate suficientă, adică aveți suficiente programe – 5, iar funcțiile standard sunt prezente și ele. Nu diferă mai mult față de alte mașini, iar pictogramele vor fi destul de folositoare cât timp nu sunt prezente alte informații pe panoul de control. Are funcții interesante, mă refer la indicatorul pentru nivelul de sare, indicator extra clătire și asistare dozaj detergent.

Toate aceste mașini au aceleași dimensiuni motiv pentru care nu necesită un corp de mobilier special. Poate fi pus fără probleme în locul vechiului model doar că aveți nevoie de un front pentru ușa aparatului.

Păreri pro și contra

Oferă programul Clean&Shine care are o durată de numai 90 minute și spală vasele suficient de bine, oferind din nou acea strălucire mult dorită. Coșul pentru tacâmuri este flexibil și a devenit unul standard pentru actuala generație. Detergentul se adaugă foarte ușor cu ajutorul dozatorului glisant aflat pe ușa aparatului. Este echipat cu un braț pulverizator robust și jeturile de apă este mai puternic, curățând mai bine vasul. Se poate amâna programul cu până la 24 de ore, dacă nu vreți să lăsați mașina nesupravegheată.

Devine un adevărat ajutor în bucătărie și de aceea trebuie luat în considerare când vă echipați bucătăria. Beko DIN35320 are un aspect simplu și modern, panoul de control fiind destul de restrâns. Alegerea programului și a funcțiilor se poate face doar cu ușa deschisă, programul pornind doar la închiderea ușii.

Te-ar mai putea interesa