Heinner HDW-FS6006DSE++, mașină de spălat vase argintie

Heinner HDW-FS6006DSE++ este una dintre puținele mașini de spălat vase cu design argintiu în acest buget. Aceasta nu se incorporează, dar puteți monta sub blat dacă spațiul permite. Un așa electrocasnic nu poate sta în cale în bucătărie deoarece e un adevărat ajutor și poate fi cadoul ideal pentru o gospodină. Înainte de instalare asigurați-vă că aveți un robinet de apă, o scurgere și o priză în apropiere. Chiar și un brand low-cost poate oferi aparate foarte bune și cel de jos este un exemplu bun.

Dacă nu vă place acest model atunci optați pentru unul incorporabil care costă la fel de mult. Acest brand oferă soluții fiabile și atractive ca preț, deci nu văd de ce ați alege altul (mai compactă este Candy CDCP 6S). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Controlul este atât electronic, cât și manual, însă mi-ar fi plăcut să văd unul complet electronic. Ca și programe nu pot spune că duce lipsă de vreunul: intensiv, rapid, economic, prespălare, delicat. Să nu uităm nici de funcțiile care pot fi alese pentru diverse situații, iar cea de încărcare la jumătate este foarte importantă indiferent de mărimea aparatului ori capacitatea sa.

Este un aparat electrocasnic simplu care oferă strict esențialul, de aceea nu avem ce să-i reproșăm și este de înțeles în acest buget. Trebuie să știți că sunt numeroase recenzii pozitive, dacă nu am reușit să vă conving. Consumul este raportat la 100 de spălări (92 kWh) și nu la an, deoarece nu veți spăla zilnic cu ea, ci doar când aveți mai multe vase, tacâmuri și alte articole murdare. Nivelul de zgomot rămâne la un nivel destul de scăzut și vedem numai 52 dB (depinde de etapa programului).

Concluzie

De ce l-ați alege? Păi, oferă coșuri generoase (12 seturi), se instalează ușor (nu este nevoie de un mobilier special), arată foarte bine, consum mic de energie și oferă rezultate bune. Poate că unii dintre voi nu aveți încredere în acest brand, de aceea sunt aparate precum Bosch SGS2ITW04E, dar care costă mult mai mult. Heinner HDW-FS6006DSE++ e un model destul de nou și care merită încercat deoarece arată bine, nu necesită multe cunoștințe.

Te-ar mai putea interesa