Heinner HDW-FS6006DGE++, mașină de spălat vase cu Clasa E

Mașina de spălat vase Heinner HDW-FS6006DGE++ este una destul de avansată și se poate observa destul de ușor după design. Arată diferit față de un model clasic pe alb sau unul complet incorporabil. Îmi plac și cele complet incorporabile deoarece se poate pune un panou peste ușa mașinii, astfel aparatul nu va fi atât de vizibil. E bine să aveți acest aparat lângă chiuvetă deoarece se poate conecta scurgerea la sifonul chiuvetei. Are un design modern pe antracit (Heinner HDW-FS6006DSE++ e pe argintiu) iar controlul digital e destul de plăcut, adică avem o zonă touch în partea stânga și în dreapta se pot alege câteva setări.

Totuși, mi-ar fi plăcut să vă d un panou de control complet touch și mai restrâns, cum vedem la modele de top. Alternativele sunt destul de puține dacă luăm în calcul culoarea și prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Capacitatea de încărcare maximă la varianta de sus este de 12 seturi, iar o opțiune de încărcare la jumătate e prezentă (economisiți resurse când nu umpleți aparatul). Totuși, mă gândesc că alegeți un astfel de model pentru că doriți spălați multe pahare, vase și tacâmuri. Clasa de eficiență energetică a acestui aparat este un alt punct forte și vedem noua etichetare – Clasa E. Consumul acestui aparat fiind de numai 93 kWh și este raportat la 100 de spălări.

Dintre cele 6 programe de spălare, multe dintre ele sunt destul de cunoscute pentru să regăsesc pe toate modelele. Este de ajuns să avem programele standard care se aleg în funcție de gradul de murdărie sau poate vreți să economisiți mai multă energie.

Concluzie

Arată destul de bine, ușor de instalat, consum mic de energie, spală decent, multe programe, are Aquastop, opțiune extra igienă, coșul superior poate fi ajustat pe înălțime, puteți programa pornirea în funcție de timpul disponibil etc. Heinner HDW-FS6006DGE++ e un aparat care poate fi incorporat parțial sub blat dacă nu vreți să-l aveți lângă mobilier. Nu veți găsi motive pentru a nu-l achiziționa, însă poate că unul complet incorporabil ar fi mai interesant dacă nu vreți ca mașina să fie vizibilă.