Heinner HDW-BI6613AID+++, mașină de spăla clasa D

Pentru o familie formată din undeva la 3 persoane recomand modelul Heinner HDW-BI6613AID+++ deoarece are o capacitate de 13 seturi. Spre deosebire de alte mașini de spălat vase, aceasta e una de tip incorporabil, mai exact complet incorporabilă.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care vine de la Heinner, iar din această cauză are garanție standard de 3 ani.
Cred că se poate observa din poza de alături că panoul de comandă e poziționat pe muchia ușii, precum în cazul modelului AEG FSE74737P, dar și a altora care sunt incorporabile.

Motive pro și contra

Mașina de spălat vase Heinner HDW-BI6613AID+++ este una capabilă în a spăla până în 13 seturi cu un consum mic de resurse. Aș dori să mă axez pe cele mai importante motive care te-ar face să achiziționezi acest aparat:

  • Are clasa D cu un consum de 84 kWh la 100 de spălări. Acest lucru este înscris pe eticheta energetică, iar un alt lucru prezent pe aceasta este nivelul de zgomot de 52 decibeli.
  • Pentru economisire de resurse are încărcare la jumătate, adică o opțiune care ajută la spălarea unei cantități mici de vase cu un consum mic de resurse.
  • Are o multitudine de programe, printre care ar trebui să vi le prezint pe cel Rapid de 30 minute și Super 50 minute. Pentru cei care vor să lase aparatul să seteze automat diferiți parametri recomand programul Auto Smart.
  • La finalul spălării ușa se deschide automat pentru a ajuta la o uscare cu aer natural. Acest lucru ajută la economisirea de curent.

Din păcate acest model nu e unul care să poată fi controlat de pe un telefon mobil, adică nu e smart. Acest lucru a nu fi confundat cu programul Auto Smart.

Concluzia mea referitoare la acest electrocasnic e că merită banii în cazul în care vă doriți ceva cu fiabilitate bună și care să vă ajute să aveți mai mult timp liber.

Te-ar mai putea interesa