AEG FSE74737P, 5 motive pt care merită această mașină

AEG FSE74737P e o mașină de spălat vase de tip incorporabil pentru persoanele care doresc să spele până în 15 seturi. Această capacitate este una mare, iar din această cauză consider că aparatul este util unei familii formate din 304 persoane.

Mașina de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor. Pe partea vizuală trebuie scris că e un model complet incorporabil, panoul de comandă fiind poziționat pe muchia ușii.

Motive pro și contra mașina AEG FSE74737P

Înainte de toate trebuie să scriu că Aeg este un producător german care în momentul de față este deținut de Electrolux. De aceea  vedem că aparatele acestora se aseamănă ca design și funcționalitate. E precum Arctic și Beko care sunt deținute de același proprietar.
Dar, să revenim la cele mai importante 5 motive care te-ar face să te orientezi înspre acest electrocasnic:

  1. Fiabilitatea e una superioară, fiind vorba despre un aparat cu garanție standard de 2 ani, 10 ani pe motor și 5 ani pe aparat (dacă îl înregistrați pe pagina producătorului).
  2. Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa C cu un consum de 76 kWh la 100 de spălări.
  3. Alegerea unui ciclu personalizat este foarte simplu deoarece re Quick Select. Se setează durata ciclului, se adaugă opțiunile dorite, iar aparatul face treaba.
  4. Suntem atenționați privind durata programului prin intermediul unei proiecții numite TimeBeam. Această proiecție este realizată pe podea.
  5. Uscarea vaselor se realizează natural cu ajutorul tehnologiei Air Dry. Adică la final de ciclu se întredeschide ușa pentru ca aerul să pătrundă.

Din păcate nu e un model care să poată fi controlat de la distanță de pe un dispozitiv smart. Acesta ar fi singurul neajuns.

De final trebuie să recomand mașina AEG FSE74737P celora care-și doresc ceva de calitate și care să se integreze perfect în bucătărie.
Ca alternativă aș recomanda modelul Whirlpool WI7020P deoarece are o capacitate similară de 14 seturi.

Te-ar mai putea interesa