Heinner HDW-BI4505IE++, mașină de spălat vase incorporabilă

Mașinile de spălat vase de la producători mai cu experiență oferă mai multe dotări speciale, motiv pentru care prețurile sunt puțin mai mari sau chiar piperate (în anumite cazuri). Am ales să-l prezint acest model Heinner HDW-BI4505IE+ pentru că are o capacitate 10 de seturi, adică poate fi de ajuns pentru o familie, iar dacă obișnuiți să gătiți mult și des, atunci alegeți una cu 13-14-15 seturi (coșurile sunt mai înghesuite, dimensiunile sunt aceleași).

Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre cum ar arăta instalată sub blat și cu ușă de mobilier. Bineînțeles, voi puteți alege să o montați mai aproape de chiuvetă pentru o racordare mai simplă la utilități. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Anumite specificații tehnice se repetă, cum ar fi: clasa de eficiență energetică, capacitatea de spălare+uscare, programe și funcții. Totuși, la programe și funcții pot fi câteva în plus, însă la vase se alege temperatura și intensitatea spălării în funcție de gradul de murdărie (eco, rapid, intensiv).

Aș putea spune că excelează la partea de consum, însă clasele de eficiență energetică sunt aceleași (F), însă cea de sus stă mai bine la consum pentru că are clasa E. Se poate programa pornirea aparatului cu până la 19 ore în caz că nu sunteți acasă sau poate că aveți mașina de spălat rufe în funcțiune.

Păreri pro și contra

Pentru o lățime de 45 cm, aparatul are o capacitate destul de mare și vine cu funcția de încărcare la jumătate în caz că aveți de spălat mai puțin. Clasa energetică este un punct forte al aparatului, iar înainte de modificare a etichetelor, ea avea clasa A++. Majoritatea acestor mașini oferă avertizare sonoră la finalul programului, iar la altele ușa este deschisă înspre exterior (mai mult pentru procesul de uscare). .

Aparatul Heinner HDW-BI4505IE++ este oferit de un producător destul de popular și apreciat. Veți vedea că oferă soluții atractive ca preț și competitive ca specificații. Se incorporează, motiv pentru care este necesar un mobilier făcut la comandă și nu ar arăta bine să puneți acest model în locul unui alt aparat cu lățime mai mare. Dacă nu aveți un mobilier special pentru acesta, atunci ar trebui să alegeți un standard sau parțial incorporabilă.

Te-ar mai putea interesa