Beko BDIN14320, motivele pentru care merită

Beko BDIN14320 e o mașină de spălat vase pentru familii mai mari care și-au amenajat o bucătărie cu aparatură incorporabilă. O să ajute foarte mult capacitatea de 13 seturi și clasa E de eficiență energetică.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată foarte bine și e realizat de un producător de aparatură premium.

Păreri pro și contra

Modelul Beko BDIN14320 e unul care se evidențiază cu mai multe lucruri utile printre care următoarele:

  • Are o capacitate de 13 seturi, aceasta fiind una destul de mare, printer cele mai mari de pe piață.
  • Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa E de eficiență energetică cu un consum de 94 kWh la 100 spălări.
  • Pentru economisire suplimentară de energie se poate alege opțiunea Flexible HalfLoad.
  • Are program rapid (numit mini 30 minute) pentru vasele puțin murdare.
  • Încap vase de orice dimensiuni deoarece are sistem Acrobat.

Există și dezavantaje precum faptul că aparatul nu e smart și că are un consum ușor mai mare de apă. Dar, dacă folosiți opțiunea de încărcare la jumătate atunci puteți economisi această resursă.

Un lucru neutru e faptul că are garanție 5 ani. Menționez această garanție deoarece pe site-urile magazinelor online nu am văzut să fie specificat. Pentru a beneficia de această garanție e nevoie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului. Perioada de înregistrare e de 30 zile.

 

Alt lucru neutru e faptul că are sistem de siguranță, adică un sistem de control al excesului de apă. Acesta întrerupe alimentarea cu apă în cazul unor scurgeri accidentale.

De final trebuie să scriu că acest model merită întrucât chiar e un produs bun și ușor de folosit.
Despre Beko ar trebui să reamintesc faptul că e un producător turc de care aparține Arctic. Cel din urmă produce electrocasnice în România.

Te-ar mai putea interesa