Beko BHCA66641BBHS, hotă decorativă înclinată

Hotele decorative au devenit tot mai populare în ultimii ani deoarece au un design tot mai atrăgător, plus că au mai apărut și alte subcategorii. Una dintre acestea este modelul înclinat care este oferit de mai toți producătorii și pot fi destul de scumpe, însă nu și modelul de mai jos. Este vorba de Beko BHCA66641BBHS care are și performanțe atât de bune încât nu trebuie să vă faceți griji că aveți o bucătărie foarte mare ori un apartament de tip Open-Space.

Este mult diferită de hotele decorative standard, adică se observă ușor că este o soluție ceva mai premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărată?

Puterea sa de absorbție ar trebui să vă pună puțin pe gânduri deoarece vorbim de 693 mc/h, adică este satisfăcătoare pentru bucătării mari și scăpați rapid de mirosul nedorit. Specificațiile nu sunt atât de importante la modele de mai deosebite, ci funcțiile speciale:

  • senzor de temperatură Heat Sense care ajustează ventilația hotei în funcție de temperatura venită de la mâncare. Pe lângă cele trei trepte, este prezentă și treaptă Turbo, adică un plus de putere pentru momentele când gătiți mai mult pentru cei dragi.
  • ajustare lumină (LED) în funcție de intensitatea dorită (cald, neutru și rece).
  • panou de control tactil (touch).
  • indicator care vă avertizează când să curățați filtrul sau să înlocuiți cel din carbon.

Deci nu este o hotă oarecare și se vede doar după cum arată, adică finisaj pe inox, sticlă neagră în partea frontală. Poate că vă întrebați în legătură cu poziționarea filtrelor, ei bine, acestea sunt în spatele panoului negru, adică se rabatează puțin.

Eficiența energetică este un alt aspect important și văd că la acest aparat nu s-a schimbat eticheta, însă și așa vă puteți face o idee despre ea.

Concluzie

Beko BHCA66641BBHS nu va fi folosită decât în perioadele în care nu puteți aerisi sau poate că nici nu puteți să scoateți un burlan pentru evacuare și optați pentru recirculare, adică vă folosiți de acel filtru de carbon. La popul opus avem hotele complet incorporabile, cum este și Turbionaire TLN50B.

Te-ar mai putea interesa