Heinner HCNF-V291XWDF+, model argintiu cu dozator de apă

Heinner HCNF-V291XWDF+ e un model argintiu cu volum de 295 litri pentru persoanele care vor ceva încăpător cu funcţia de dozator de apă. Întreţinerea sa va fi una minimă deoarece are Full No Frost (adică la congelator şi frigider), lucru care presupune că nu trebuie dezgheţat sau decongelat.

Combina vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca aspect şi dotări. Din poza de alături puteţi vedea că e unul de culoare argintie cu dozator pe uşa frigiderului.


Păreri pro şi contra

Numele Heinner e unul românesc, iar caracteristic acestuia e faptul că are o garanţie standard de 3 ani. Există şi o promoţie cu 5 ani garanţie, dar aceasta s-ar putea să fie una limitată.
Consumul energetic e unul redus deoarece are clasa F cu un consum anual de 299 kWh.
Probabil că vedeţi din poză că aparatul are mânere integrate pentru a face ca designul să fie unul plăcut. Legat de uşi trebuie să precizez că are uşi reversibile, adică sensul poate fi schimbat. Deschiderea standard fiind înspre dreapta.
Dacă vă preocupă dimensiunile acestui model atunci trebuie să scriu că acestea nu sunt deloc mari, fiind vorba despre 60x60x186 lxaxî cm.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul mediu de 41 decibeli. Acesta e unul menţionat pe eticheta energetică.
Utilizarea sa nu e una complicată deoarece nu vine cu un panou de comandă complex şi nici nu e necesară dezgheţarea (are No Frost… după cum am scris mai sus).
Dacă vreţi ceva similar pe alb şi fără dozator atunci vă recomand un model de la Star-Light. E un model mai de buget.

De final trebuie să scriu că acest model se adresează celora care vor un aparat modern ca funcţionalitate şi aspect.

Te-ar mai putea interesa