Star-Light CLFV-340F, frigorific clasa F cu Low Frost

Star-Light CLFV-340F e un frigorific cu clasa de eficienţă energetică F şi cu Low Frost. E un model de 340 litri care consumă 302 kWh pe an, adică destul de puţin. Referitor la clasa F de eficienţă energetică trebuie precizat că aceasta e noua clasă care să corespundă cerinţelor actuale ale UE, vechea fiind A+.
Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual şi tehnic. Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat e unul de culoare albă cu mânere integrate.


Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light CLFV-340F e unul cu dezgheţare automată pe parte de congelator şi frigider.
Probabil că nu se vede prea bine din poză, dar acest model are nişte dimensiuni compacte de 60x65x186 lxaxî cm.
Compartimentarea e una bine realizată deoarece partea de frigider are 3 rafturi (tot atâtea pe uşă), iar congelatorul are 3 compartimente. Partea de congelator are o capacitate de îngheţ de 5,2kg pe zi
Nivelul de zgomot ala aparatului e unul mediu de 41 decibeli aşa încât să nu deranjeze atunci când doriţi să vă odihniţi.
Utilizarea aparatului e una simplă deoarece nu vine cu prea multe dotări aşa încât utilizarea să fie cât mai simplă.
Aparatul acesta e util persoanelor interesate de ceva cu aspect minim, uşor de folosi, economic (dpdv al consumului energetic) şi care să nu fie greu de întreţinut (aici ne ajută de Low Frost).
Dacă nu ştiţi prea multe despre Star-Light atunci trebuie să scriu că e un nume românesc care comercializează aparate de calitate superioară la preţuri competitive. E cunoscut pentru televizoare, aparate electrocasnice mici şi mari. Ca alternativă la acest brand ar fi Heinner care are produse la fel de calitative şi e vorba tot despre un nume românesc, dar care sună nemţesc.

Te-ar mai putea interesa