Heinner HCNF-V291SWDE++, combină frigorifică cu dozator

Heinner HCNF-V291SWDE++ este un aparat frigorific mai eficient având o clasă energetică excelentă – Clasa E. Vedem o mică îmbunătățire care se reflectă în consumul anual de energie și diferența este semnificativă. Trebuie menționat faptul că este una dintre puținele combine frigorifice de la acest brand care are un sistem de răcire mai de top – No Frost Multicooling (două circuite independente). Până acum vedeam doar aparate cu sistem de răcire clasic sau eventual Less Frost (dezghețare parțială).

Arată precum oricare altă combină frigorifică de top doar că este oferită de un brand nu foarte popular la nivel european. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu am mai văzut o combină Heinner cu tehnologii atât de avansate motiv pentru care o recomand și prețul este unul chiar atractiv. Pentru a vă face o idee, ar trebui să o comparăm cu combine din generații anterioare ori cu preț cam identic. Heinner HCNF-V291F+ este un model destul de interesant care s-ar putea să vă intereseze deoarece este pe altă culoare (alb) și costă cu vreo 300 RON mai puțin.

Există câteva diferențe evidente între cele două care le-aș menționa:

  • modelul de sus are clasă energetică mai bună – E, adică un consum anual mult mai mic.
  • este echipat cu dozator care are un rezervor la interiorul frigiderului, deci nu se conectează la rețea.
  • finisajul argintiu arată mult mai bine decât albul.
  • ambele au Freeze Shield, adică aparatul va funcționa fără probleme la temperaturi reduse. Ar mai fi o mulțime de alte caracteristici similare care poate ar fi trebuit să le menționez dar sunt prezente și la alte combine în același buget, deci nu ar apărea atât de speciale.

Concluzie

Heinner HCNF-V291SWDE++ are și funcție Eco în caz că vreți să economisiți energie și poate fi activată de la interior (frigider), interfața panoului de control fiind destul de ușor de folosit. Mai precis, este vorba de butoane generoase cu tehnologie touch și pictograme generoase. Voi decideți care vi s-ar potrivi mai mult și să nu neglijați acel model care este semnificativ mai ieftin dar îi lipsesc anumite caracteristici, plus clasa de eficiență este inferioară.

Te-ar mai putea interesa