Heinner HCNF-V291F+, model Full No Frost cu clasa F

Heinner HCNF-V291F+ e un frigorific de tipul combină frigorifică. Se diferențiază de alte modele prin faptul că are clasa F și Full No Frost. Adică are un consum energetic de 300 kWh pe an și răcire care nu produce gheață așa încât să nu trebuiască să fie dezghețat.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat de culoare albă cu dotări premium. Din imagine se poate vedea că e un model cu design exterior minim și mânere integrate.


Păreri pro și contra

Combina frigorifică Heinner HCNF-V291F+ e una care vine cu o garanție standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult.

Vine cu noua clasă de eficiență energetică F care corespunde unui consum anual de 299 kWh. Pe eticheta energetică e afișat și faptul că are un nivel de zgomot de 41 decibeli.

În compartimentul frigider vedem inscripția NoFrost Multi Cooling, acest lucru presupune că aparatul are un sistem de răcire nou și modern. E vorba despre No Frost care presupune că nu face gheață așa încât să nu fie necesară dezghețarea și decongelarea.

Aparatul e unul cu o înălțime medie, fiind vorba despre dimensiunile 60x60x186 lxaxî cm.
Fiind un model clasic nu e echipat cu dozator de apă sau gheață. Acest lucru nu e neaparat un dezavantaj mare. Dacă doriți astfel de dotări atunc iar fi bine să vă orientați înspre un side by side.

De final pot spune că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat simplu de utilizat și care poate să țină la păstrat o cantitate mare de alimente.

Despre Heinner trebuie scris că e un brand care sună german, dar e românesc. E pe piață de câțiva ani și se evidențiază prin produse de calitate disponibile la un preț ok. Ceva ce mai întâlnim la Heinner e că are garanție standard de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa