Heinner HCNF-V291BKF+, combină neagră cu No Frost Multicooling

Heinner HCNF-V291BKF+ este doar una dintre numeroasele combine frigorifice lansate de acest brand în ultima perioadă și mai sunt variante pe alte culori – argintiu și alb. Nu le voi prezenta ca și alternative la aceasta deoarece au specificații identice și nu cred că v-ar convinge să optați pentru aceasta sau una dintre acelea. Organizarea interioară a aparatului este puțin diferită de la un brand la altul și anumite caracteristici speciale reies doar privind aparatul. De exemplu, se pot vedea acele guri de ventilație din frigider prin care circulă mai bine aerul rece, că doar are o tehnologie de răcire nouă – No Frost Multicooling (două circuite independente).

Prețul său este unul satisfăcător pentru ce oferă și nu veți vedea combine de la alte branduri care să concureze cu astfel de caracteristici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

În trecut nu vedeam astfel de soluții de la acest brand, adică nu erau atât de elegante și de bine echipate. Totuși, sunt combine care oferă și ceva în plus (dozator de apă), iar Heinner HCNF-V291SWDE++ este un bun exemplu. La prima vedere pare să fie un model aproape identic ca mărime și specificații, doar că sunt serii diferite lansate în perioade destul de apropiate. Astfel că ambele au un consum de energie similar care este raportat la an că doar îl țineți în priză tot timpul și funcționează continuu.

Ambele dispun de acel control electronic aflat la interior și care arată foarte bine în comparație cu cel clasic (mecanic). Acest tip de control vine cu câteva funcții în plus (cum e cea Eco), iar în viitor s-ar putea să vedem chiar mai multe.

Concluzie

Heinner HCNF-V291BKF+ este unul dintre noile aparate care le recomand în special că arată foarte bine (nu vedeți diferențe între cel de sus și unul de la un brand mai scump), dar și pentru că are No Frost la un preț foarte bun. Evident că un model cu partea frontală din sticlă neagră ar arăta mai bine, dar o suprafață atât de lucioasă e și mai greu de întreținut.

Te-ar mai putea interesa